Вже більше тижня лікарі рятують життя рівнянина, якого збив на Київській «Фіат Добло».

Олегу Кубовичу 35 років. Вже більше семи днів без свідомості перебуває у міській лікарні Рівного. Отримав важкі травми через аварію. Його збив автомобіль.

У той злощасний день подружжя Кубовичів пішло відпочити у розважальний заклад на вулиці Київській. Через кілька годин зібрались йти додому. Вийшли на вулицю і хотіли спіймати таксі.

Коли ми спустилися сюди вниз, він мав переходить дорогу, ступив, півтора шага і його збила машина

Жінка каже, удар був сильним, чоловік пролетів метрів 30. З його ніг навіть позлітало взуття. Вона позбирала черевики, підбігла до чоловіка і почала його взувати. Водій навіть не зупинився.

Швидка повезла травмованого пішохода у міську лікарню Рівного. Спершу госпіталізували у відділення реанімації, пізніше перевели у нейрохірургію. Медики кажуть, стан чоловіка досі залишається важким. Найбільше постраждала голова.

Правоохоронці відразу почали шукати автомобіль причетний до аварії. І знайшли. «Фіат Добло» з пошкодженнями характерними для ДТП був припаркований на тротуарі вулиці Орлова у Рівному.

Автомобіль знайшли, а от його водія поки що ні. Щоправда встановили, що транспортний засіб належить іноземцю. Але стверджувати, що саме він був за кермом поки не можна.

Тим часом Рідні Олега Кубовича постійно перебувають у лікарні поруч з потерпілим. Сподіваються, на силу медицини, а також на Бога.

Дружина просить всіх не байдужих допомогти врятувати її чоловіка. Її телефон ви зараз бачите у себе на екрані.

Телефон дружини: (066) 856-74-36.