Розставити крапки над «і» у любовному трикутнику двоє кавалерів вирішили у сільському клубі села Старожуків Рівненського району. З’ясування стосунків закінчилося для одного із них ножовим пораненням, а для іншого — відкритим кримінальним провадженням.

Причиною конфлікту стало нерозділене кохання із 18-річною дівчиною, яка спочатку зустрічалася із 18-ти, а згодом — із 19-річним жителями сусідніх сіл.

pic

Колишній кавалер покликав на вулицю нинішнього, аби поговорити. Та розмова не склалася і вхід пішли кулаки. Молодший, будучи фізично розвиненішим, повалив старшого на землю і продовжував бити далі. У відповідь той дістав із кишені розкладний ніж та наніс ним удар своєму кривднику. Однак, зрозумівши, що накоїв, одразу викликав швидку медичну допомогу.

pic

Лікарі, які прибули на виклик, із попереднім діагнозом проникаюче поранення поперекового відділу зліва госпіталізували пораненого до Рівне нської центральної районної лікарні, де його прооперували. Наразі він перебуває у реанімації, його життю нічого не загрожує.

pic

— Кримінальне провадження відкрито за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, — повідомив заступник начальника ГУ Національної поліції в Рівне нській області Володимир Голубош. — Слідчі поліції з’ясовують усі обставини цієї події. Досудове розслідування триває.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області