В клубному кафе галереї європейського живопису «Євро-Арт» відкривається виставка художниці Людмили Дахової «Пікселі пам’яті».

Експозиція розміщена у двох залах клубного кафе галереї «Євро-Арт» і складається із 40 полотен художниці – живопису та графіки, виконаних акрилом та маркером.

pic

pic

Людмила Дахова - представник художнього середовища Рівного, що здобула міжнародне визнання. Її графічні роботи стали відомі українському глядачеві ще з середини 1990-х років.

pic

Свої роботи художниця спершу ретельно сплановує, продумуючи кожну дрібницю, а коли починає творити, то відпускає все мовби на вітер, плисти за течією. Як вважає сама Людмила: «Сила Абсолюту діє сама. Проникаючи у Вас, вона починає діяти…». Так народжуються її постмодерні твори, її поезографіка. Людмила Дахова постійно експериментує із кольором, заглиблюючись у таємниці підсвідомого та ірраціонального. Сюжетика її картин наповнена містичним і багатошаровим змістом, який викликає у глядача відчуття безмежності світового й космічного простору.

pic

Упродовж останнього десятиліття роботи Людмили Дахової неодноразово експонувалися у її рідному місті, зокрема, і в галереї «Євро-Арт» (2013 р.) та поза його межами. Художниця брала участь у міжнародних виставках контемпорарі-арт в Румунії (2006 р.), в Австрії (2007 р.), в Німеччині (2008 р.), у 2008 р. – арт-резиденції в Альпах, арт-експозиції «Прапори світу», Matsuda, США, у 2009 р. – виставці у галереї Le-Clap Galerie d'Arts, Параза, у Франції, у 2012 р. - у галереї OSHIMA, Токіо та ін.

pic

pic

Назва виставки «Пікселі пам’яті» - праобраз своєрідних тонких сенсорних відчуттів та переживань художницею кольору, фарб, знаків та символів, що знаходять вираз в полотнах Людмили Дахової.

Відкриття виставки у середу, 2 грудня 2015 р. о 15.00 год.

Виставка триватиме до 20 грудня 2015 р.