За минулі вихідні на території області зареєстровано 8 дорожньо-транспортних пригод, у яких 2 особи загинуло та 9 травмовано. Скоєно одне незаконне заволодіння транспортним засобом, яке розкрито за «гарячими» слідами. Усього виявлено 21 порушення Правил дорожнього руху, з яких 9 — керування транспортним засобом у нетверезому стані.

27 листопада в місті Рівне на вулиці Чорновола водій, 1969 р.н., житель Здолбунівського району, керуючи автомобілем «Nissan Almera», з невідомих поки причин, здійснив наїзд на жителя міста Рівне , 1999 року народження. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в РОДКЛ.

28 листопада на перехресті вулиць Коновальця-Черняка водій автомобіля "Ford Transit", 1979 р.н., житель міста Рівне , з невідомих поки причин, допустив наїзд на пішохода, дані якого встановлюються. Внаслідок ДТП невідомий пішохід від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці пригоди.

28 листопада в місті Костопіль водій автомобіля «NISSAN PRIMASTAR», 1986 року народження, місцевий житель, з невідомих поки причин, допустив зіткнення з автомобілем «MERCEDES BENZ», під керуванням костопільчанина, 1983 року народження. Внаслідок ДТП водій автомобіля «MERCEDES BENZ» отримав тілесні ушкодження та був доставлений у травматологічне відділення Костопільської ЦРЛ. 28 листопада поблизу села Полиці Володимирецького району водій автомобіля «MAN» з напівпричепом «SHMIT», 1963 року народження, житель Вінницької області, з невідомих поки причин, допустив наїзд на автомобіль «OPEL MOVANO», під керуванням жителя Чернігівської області, 1964 року народження. Внаслідок ДТП водій автомобіля «OPEL MOVANO» отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в травматологічне відділення Володимирецької ЦРЛ.

29 листопада в місті Рівне поблизу перехрестя вулиць Відінська-Ст.Бандери, житель міста Рівне , 1992 року народження, , керуючи автомобілем «VOLKSWAGEN GOLF», з невідомих поки причин, здійснив наїзд на пішоходів: жителів міста Рівне , 1995 та 1993 років народження. Внаслідок ДТП 20-річний пішохід отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в травматологічне відділення Рівне нської ЦМЛ; 22-річний пішохід отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в нейрохірургічне відділення Рівне нської ЦМЛ.

29 листопада в селі Городище Березнівського району відбулося зіткнення за участю автомобілів «BMW 525», під керуванням жителя Березнівського району, 1995 року народження, та автомобіля «OPEL KADETT», під керуванням жителя Березнівського району, 1990 року народження. Внаслідок ДТП водій автомобіля «OPEL KADETT» отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в хірургічне відділення Березнівської ЦРЛ; пасажир автомобіля «OPEL KADETT», 1991 року народження, житель Березнівського району, отримав тілесні ушкодження та був доставлений в травматологічне відділення Березнівської ЦРЛ.

29 листопада поблизу села Берестівка Володимирецького району водій, 1961 року народження, житель міста Кузнецовськ, керуючи автомобілем «ВАЗ 2109», з невідомих поки причин, здійснив наїзд на велосипедиста, 1972 року народження, жителя Володимирецького району. Внаслідок ДТП велосипедист від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.

29 листопада в смт Млинів водій, 1981 року народження, житель Млинівського району, керуючи автомобілем «ВАЗ 2106», з невідомих поки причин, допустив наїзд на легковий причіп без номерного знаку, який на вулиці штовхали місцеві жителі. Внаслідок ДТП пішохід, 1960 року народження, житель смт Млинів, отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в травматологічне відділення Млинівської ЦРЛ; пішохід 1957 року народження, житель смт Млинів, отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в травматологічне відділення Млинівської ЦРЛ.

Повідомляє відділ управління превентивної діяльності ГУНП в Рівне нській області.