Подорож - єдина річ, купуючи яку, стаєш багатшим! Як сказав великий Марк Твен: «Тільки про дві речі ми будемо шкодувати на смертному одрі – що мало любили і мало подорожували». Тому потрібно робити все необхідне у своєму житті, щоб одного разу не пошкодувати про втрачений час і можливості.

В нашому шаленому ритмі життя ми, як завжди, нічого не встигаємо. У 20 ми будуємо кар’єру, заробляємо гроші. У 30 у нас вже є малеча, з якою потрібно доглядати. І так проходить ще 20 років нашого життя. У 50 ми усвідомлюємо, що добряча половина життя позаду, а ми так і нічого не побачили, майже ніде не побували. Тому закликаю вас подорожувати тут і зараз! Не шкодувати на це ні грошей, ні часу. У наступному році за табелем робочого часу нас чекає 115 вихідних днів. Це майже третина року. Саме цей час можна використати для подорожей.

pic

pic

Звісно, кожен із нас любить різний відпочинок, але можемо гарантувати, що справжній шквал емоцій ви отримаєте від активного відпочинку. Походи, квести, екстрім подорожі, сплави на катамаранах і байдарках, скелелазіння, відвідини печер, замків, водоспадів – саме це дозволить вам забути про буденні проблеми.

Якщо саме зараз ви ламаєте голову, як організувати незабутній корпоратив для колег, то можете з упевненістю звертатись до агенції «Світовир».

pic

Вам запропонують:

–тури печерами Тернопільщини на вихідні дні;
–зелений туризм;
–екстрім-подорожі;
–сплави та рафтінг;
–квести, змагання, фестивалі;
–корпоративні ігри на природі.



pic

pic


Звісно, у вашій голові постає логічне запитання. Як бути у таку морозну, вітряну погоду? Справді на дворі дискомфортно і єдине наше бажання закутатись у теплий пледик вдома й не потикати носа на вулицю. Проте, як бути з нестримною жагою пригод, звершень, пізнання всього нового та цікавого. Задовольнити ваше бажання справді зможуть тури печерами Тернопільщини, яка посідає 2 місце у світі за протяжністю гіпсових вертикальних печер, на вивчення яких можна потратити не 1 рік. Ви активно проведете час у казково-красивих місцях і такий активний відпочинок безумовно піде на користь вашому організму, сприятиме згуртованості колективу. В лабіринтах печер завжди стала температура тепла 9-11 градусів. Іонізоване повітря, яке цілюще впливає на наш організм, у поєднанні з помірними фізичними навантаженнями сприяє оздоровленню дихальної, серцево-судинної та нервової систем. Після наповнених стресами буднів, печери перезавантажать вашу нервову систему. На вас чекають неймовірні пригоди в лабіринтах печер Кришталевої, Млинки, Оптимістичної, Удринської та інших. Гарантуємо, що незабутні враження – це саме те, що потрібно вам і вашому колективу.

Крім того, уже на носі Новий 2016 рік і ми все частіше задумуємось про його святкування. Професіонали агенції корпоративного дозвілля «Світовир» пропонують для вас чудовий варіант:



pic

Зустріч Нового 2016 року у Яремчі. Ви отримаєте можливість зустріти Новий рік не традиційно за столом на зручних диванах, а на горі.

Так, 31 грудня ввечері – проведення старого року у хостелі в м. Яремчі (Ви бажаєте більших зручностей? Підберемо житло по вашому вподобанню).

00:00 2016 – зустріч Нового 2016 року в лісі, понад Скалою Яремчанською. Після цього сходження на хребет і спуск до водоспаду Пробій.

4:00-5:00 – святкування біля новорічної ялинки.

pic

pic

Звісно, після такої насиченої програми вас чекає відпочинок.

А вже у другій половині дня 1 січня 2016 вас чекає продовження святкового дійства: прогулянки Яремчем, відвідання волоспаду Дівочі сльози, Карпати в мініатюрі, Скелі Довбуша, можете поніжитись в чанах, що є родзинкою місцевих бань.

У суботу, 2 січня Ви можете прийняти участь у поході та підкорити вершину Хом’як, Явірник, Костричу на вибір – це буде незабутня подорож з досвідченим інструктором. У неділю, 3 січня – повернення додому, у місто Рівне . По дорозі додому на ваш вибір ви відвідаєте спелеопечери у Млинках, або ж чарівне місто Кам’янець-Подільський чи найвищий рівнинний водоспад України Джуринський, що знаходиться в червоному яру поряд з розвалинами Червоногородського замку, чи станете учасником екскурсії у Збаразькому замку.

pic

Певні, що від цієї пропозиції ви переповнені емоцій і уже малюєте в уяві це казкове святкування. Вас зупиняє питання ціни? Агенція «Світовир» гарантує, що бюджет подорожі економний, проте залежить від кількості туристів, тому сміливо запрошуйте друзів, і тоді цей Новий рік ви запам’ятаєте надовго.

Ви бажаєте попасти у вир Різдвяного вертепу? Доторкнутись до звичаїв, що збереглися в Карпатах?

Поспішіть повідомити про свої наміри, адже місця для проживання й транспорт потрібно бронювати заздалегідь.

Контакти: +38(067) 850 65 43 – Наталія. Наша група: вконтакті