На Чемпіонаті Європи в Румунії вони вибороли 3 місце. Українська команда складалась з 11 учасників — гравці з Рівного та Києва. Проте, найкраще себе проявили вихованці Рівненського палацу дітей та молоді.

Путівку на чемпіонат світу з настільної гри „го” та почесне 3 місце завоювали рівняни на чемпіонаті Європи в Румунії. Го в Україні розвивається із середини сімдесятих, завдяки зусиллям ентузіастів-любителів. Та українська команда лише вдруге брала участь у подібних інтелектуальних змаганнях.

Го — китайська, стратегічна, настільна гра. З'явилась понад 2 тисячі років тому. Грають у го, ставлячи по черзі чорні та білі камені на дошку. Ціль гри — захопити якомога більшу територію на дошці каменями свого кольору.

Рівнянин Юрій Михайлюк завоював почесне 3-те місце у категорії віком до 16 років, а путівку на чемпіонат Світу виборов Владислав Верхтовський. Готували юних стратегів у школі інтелектуальних ігор Рівне нського міського Палацу дітей та молоді А поки рівненський стратег готується до чемпіонату світу, Го може стати Олімпійським видом спорту. Тому місцеві інтелектуали сподіваються потрапити ще й на Олімпіаду.