У Костополі міліціонери розкрили злочин майже річної давнини. На день закоханих рівнянка приїхала у гості до свого знайомого у районний центр. Коли відсвяткували, вночі хотіла повернутися у Рівне. Але чоловік її не пустив.

Тоді вона дістала ніж і всадила собі у серце. Так все сталось зі слів костопільчанина. Поліцейські з’ясували він каже неправду. Насправді це чоловік вбив свою подругу.

Торік 14 лютого дві пари вирішили разом зустрічати свято закоханих. Усі зібралися у помешканні 42-річного костопільчанина, куди той запросив і свою подругу з Рівного. Звісно, не обійшлося без оковитої. Хоча, як стверджують гості, випили не багато та опівночі розійшлися.

Рівнянка померла через один удар ножем у серце. Чоловік стверджував, що жінка сама себе зарізала. Однак у ході майже річного слідства правоохоронці з’ясували, що показання зловмисника суперечать результатам експертиз та інших слідчих дій. Тобто саме він позбавив жінку життя. Загиблій було 32 роки. Мала родину з дітьми. Тримала власний бізнес. Костопільчанину вже оголосили підозру у скоєнні злочину. І направили провадження до суду. Міра покарання від 7 до 15 років у колонії. Однак чоловік і досі заперечує свою вину і стверджує, що не причетний до смерті людини.