Громадські активісти Луцька пікетували обласне управління Нацполіції на підтримку політв’язнів та проти нівелювання Нацполіції, шляхом збереження у її лавах навіть на керівних посадах кадрів режиму Януковича.

Як повідомляють Волинські новини, акція протесту стартувала сьогодні, 25 листопада, о 15:00.

Першочергово серед основних вимог мітингувальників - припининення політичних репресій проти патріотів.

Нагадаємо, за даними Комітету визволення політв’язнів, є 110 політично переслідуваних та політичних в’язнів. При попередньому режимі їх було вп'ятеро менше! Серед незаконно репресованих активісти виокремлюють Віту Заверуху, Дениса Поліщука та Андрія Медведька, Григорія Гульвіченка, Леся Черняка, Богдана Тицького, Володимира Гроцкова та інших.

Також учасники акції протесту вимагають скасування призначення старих одіозних кадрів на посади у новій поліції Луцька та Луцького району; оновлення кадрової комісії та громадської ради при УМВС у Волинській області; оголошення публічних кадрових слухань щодо призначень на керівні посади у новій поліції Волині.

Окрема вимога – скасування призначення чільного діяча режиму Януковича Олександра Терещука на керівну посаду в Києві, його звільнення та справедливий суд.

pic

pic

pic

pic

pic

pic