Як відомо у Рівному останнім часом на окремих відрізках міських доріг помітно погіршилася якість нанесення дорожньої розмітки. За словами міського голови Володимира Хомка, цьогорічний тендер виграла фірма "Колор С.І.М", яка заєреєстрована в Клевані.

До слова ТОВ "Колор С.І.М." було створено як спільне україно-югославське підприємство з виробництва фарби. Сьогодні єдиним засновником компанії зареєстрована рівнянка Зоя Іващук. Раніше до складу засновників входили також брат Зої Іващук – Анатолій Іващук та мешканець Сербії Йово Мікановіч.

Відповідно до Державних стандартів України (ДСТУ), термін експлуатації дорожньої розмітки (фарби) становить шість місяців, а у випадку з "Колор С.І.М" на деяких ділянках фарба не протрималася й двох тижнів.

– Дійсно у Рівному є проблема з розміткою, яку наносила фірма "Колор С.І.М.". Ми як і усі громадяни дуже обурені якістю її роботи. Якщо вона добровільно не усуне всі недоліки – будемо судитись. І так само врахуємо це на наступний рік, адже такої низької якості розмітки в нас ще не було неколи, тому будемо з цим розбиратись. Так просто для них це не пройде, – повідомив міський голова.

Про це повідомили у відділі інформаційно-аналітичного забезпечення виконавчого комітету Рівне нської міської ради

pic