У рамках Всеукраїнських масових спортивних заходів для молоді «Здорова молодь – здорова нація» у Рівному пройшов черговий осінній обласний спортивний фестиваль серед підліткових клубів, що діють за місцем проживання. Взяти участь у змаганнях виявили бажання 10 команд, які складалися з хлопців та дівчат віком 11-14 років, з різних куточків Рівненщини.

Поряд з традиційними естафетами «Фітбол», «Футбол», «Баскетбол», до програми змагань було включено низку нових. Вони поєднали елементи різних видів спорту та рухової активності таким чином, щоб надати дітям з різним рівнем фізичної підготовки можливість виявити свої здібності і бути конкурентно-спроможними у спортивному протистоянні на дистанціях естафет. Репутацію найбільш спортивного знову підтвердив підлітковий клуб «Сокіл» із селища Квасилів Рівне нського району. Дві його команди вибороли перше та друге місце. Третя сходинка п’єдесталу пошани дісталася команді «Чемпіон» з села Семидуби Дубенського району, – розповіли у комунальному закладі «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівне нської обласної ради.

Переможцями індивідуальних спортивних конкурсів стали Анастасія Тишковець і Олександр Бортнік з підліткового клубу «Юність» (місто Сарни), Анастасія Кучер з команди «Гармонія» (місто Рівне ) та учасник команди «Сокіл» Вадим Хомич.

Звитяжці отримали дипломи, кубки та медалі від комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівне нської обласної ради та призи від Відділення НОК України у Рівне нській області.

Інформує Рівне нська обласна рада.