Гороскоп здоров'я на 2016 рік обіцяє більшості Знаків Зодіаку не зовсім спокійний і безхмарний період, адже "господиня" цього року - Вогняна Мавпа - відома своєю навіженістю і безтурботним ставленням до життя. Рік 2016 обіцяє бути багатим на загострення хронічних захворювань, принесе з собою періоди підвищеного травматизму, викличе стреси і нервові перенапруження через професійну діяльності.

Зірки попереджають про те, що в 2016 році пора закінчувати байдуже ставитися до стану власного здоров'я, необхідно знати всі свої хвороби і при появі перших симптомів захворювання звертатися до лікаря, а не сподіватися, що все пройде само собою, не лікуватися неперевіреними народними засобами.

Гороскоп здоров'я на 2016 рік Овен

Люди, народжені під знаком Овна, в рік Мавпи з початку року будуть відчувати нездужання, яке не буде занадто турбувати вічно зайнятого Овна і змусити відвідати лікувальний заклад не раніше кінця весни. Небезпеки підстерігають Овнів і в другій половині року. Особливо варто стежити за станом кісток скелета, які через відсутність кальцію та інших важливих мікроелементів, можуть бути схильні до переломів і розвитку остеохондрозу.

Гороскоп здоров'я на 2016 рік Телець

Міцним здоров'ям і життєрадісністю з початку року будуть радувати оточуючих представники знаку Телець. Ці люди давно зрозуміли, наскільки важливо для підтримки здоров'я правильно харчуватися, а тому проблем у них буде цього року набагато менше. Небезпеку ж представляють захворювання серцево-судинної системи, пов'язані зі шкідливими звичками, з якими Телець ніяк не може розлучитися.

Гороскоп здоров'я на 2016 рік Близнюки

Представникам цього знаку Зодіаку вже з перших днів варто задуматися про наслідки свого розгульного життя, яка вже періодично позначається харчовими отруєннями. Ранкові пробіжки і фізкультура, навіть без відвідування фітнес-клубів допоможуть загартувати тіло і зміцнити дух.

Гороскоп здоров'я на 2016 рік Рак

Представники знаку Рак вже з перших днів наступаючого року будуть почувати себе втомленими і розбитими. Багатьох людей цього знаку буде мучити безсоння і відсутність апетиту, а в додачу до всього з'явиться роздратованість. Все це буде результатом втоми, адже весь минулий рік Раки трудилися без відпочинку, що дуже послабить їх імунітет і спровокує низку захворювань. Цим людям необхідно терміново взяти повноцінну відпустку і відпочити, можливо, в оздоровчому санаторії, де паралельно можна пройти курс лікування.

Гороскоп здоров'я на 2016 рік Лев

Леви війдуть в 2016 рік фізично міцними людьми. Їх не потурбують вірусні інфекції, максимум, що можуть перенести ці люди, це нежить і легку застуду. Але, ставлячись безтурботно до власного здоров'я, Леви можуть порушувати режим, працювати без відпочинку, перевантажуючи організм, що в кінцевому підсумку різко послабить імунітет вже до кінця літа.

Гороскоп здоров'я на 2016 рік Діва

Представникам знаку Дів в наступаючому 2016 необхідно чітко слідувати вказівкам лікаря і приймати медикаменти в строгій відповідності з розпорядженням. Справа в тому, що, захворівши на початку року і звернувшись до лікаря, Діви можуть змінювати своє рішення і шукати альтернативні способи лікування, що включають нетрадиційну медицину і фітотерапію. Крім того, Дівам варто переглянути своє харчування, так як рівень холестерину в крові перевищує допустиму норму і може стати причиною погіршення еластичності судин і навіть їх закупорки, що може призвести до інсульту.

Гороскоп здоров'я на 2016 рік Терези

Люди, що народилися під знаком Терези з початку 2016 будуть напружено і наполегливо працювати, що не дасть приводу замислитися про стан здоров'я в перші 2-3 місяці. У більш пізні часи втома, і, особливо, знервована обстановка часто будуть піддавати представника Терезів стресовій ситуації. Часті нервові перенапруження вплинуть як на загальний тонус організму, який різко знизиться, так і може спровокувати ряд захворювань серцево-судинної системи та шлунково-кишкового тракту. Крім того, вже в кінці весни або перших літніх місяцях, у Терезів з'явиться гіпертонія або ж вегето-судинна дистонія, яка потребує тривалого лікування і навіть відриву від роботи. Відпочинок краще спланувати на серпень або вересень цього року, щоб пройти період захворювання з мінімальними втратами і швидко відновитися.

Гороскоп здоров'я на 2016 рік Скорпіон

Народжені під знаком Скорпіона люди з початку року будуть піддаватися психологічним атакам, як в домашній обстановці, так і на роботі, що вже зовсім скоро позначиться на стані здоров'я. У весняний період у Скорпіонів з'являться алергічні реакції на тілі у вигляді висипань та свербежу. Скорпіонам варто перевірити стан щитовидної залози, адже можливо деякі захворювання внутрішніх органів пов'язані якраз з нею.

pic

Гороскоп здоров'я на 2016 рік Стрілець

Представників знака Стрілець з початку року будуть турбувати проблеми з опорно-руховим апаратом. Причому, деякі з Стрільців намагатимуться не звертати уваги на захворювання, приймати знеболюючі препарати і не звертатися до лікаря. Але тим самим Стрільці лише погіршать свій стан, що надовго укладе їх в лікарняну палату і відверне від професійного розвитку. Зірки радять Стрільцям частіше звертатися до лікарів, і обстежити організм відразу при появі недуги, адже в цьому випадку лікування буде простіше, швидше і ефективніше.

Гороскоп здоров'я на 2016 рік Козеріг

Народжені під цим знаком Зодіаку люди, будуть як ніколи трепетно ставиться до власного здоров'я. А все через те, що в минулому році ці люди серйозно хворіли, що навчило їх піклуватися про організм.  Але якщо стан імунітету в першій половині року не дасть підстав звертатися до лікаря, то проблема зайвої ваги і супутні їй захворювання зажадають від Козерогів прийняття важливого рішення. Доведеться, зібрати в кулак волю, сісти на строгу дієту, повністю відмовитися від жирної їжі і шкідливих вуглеводів, щоб почати планомірно худнути.  Кінець року варто присвятити догляду за своїм тілом, адже алергічні реакції, екземи та дерматити можуть заподіювати сильний дискомфорт і свербіж, що також потребують негайного лікування і дієти.

Гороскоп здоров'я на 2016 рік Водолій

Народжені під знаком Водолія люди будуть досить безтурботні до свого здоров'я, але лише до того моменту, поки серйозне захворювання не укладе Водолія в лікарняне ліжко. А статися це може вже в середині весни, коли Водолій захворіє запаленням легенів або іншим не менш небезпечним респіраторним захворюванням. У цих людей виникнуть проблеми з хребтом і суглобами. Не варто перевантажувати свій організм.

pic

Гороскоп здоров'я на 2016 рік Риби

Народжені під знаком Риби люди повинні трепетно ставитися до власного здоров'я. Ходячи взимку без головного убору і нарозхрист можна серйозно захворіти і багато часу витратити на лікування. Небезпекою в цьому році може загрожувати і лікування антибіотиками, адже призначати їх може тільки лікар.

Самолікування ж і призведе до серйозних порушень мікрофлори кишечника, відновити яку буде досить проблематично.

Цього року астрологи радять взяти не одну велику, а дві короткі відпустки, під час яких слід саме займатися своїм здоров'ям і відпочивати. Найкраще відправитися в санаторій або пансіонат, де є можливість відновити здоров'я і пройти курс лікування.

Здоров’я Вам!