Понад 40-років рівненські театрали дарують усмішку та казку маленьким рівнянам. Свій театральний ювілей відзначали не менш цікаво та неймовірно. На святкування завітали не тільки прихильники, а й відомі корифеї.

Своє 40-річчя відзначив Рівне нський обласний академічний театр ляльок. На урочисте святкування завітали відомі театрали, а також небайдужі поціновувачі мистецтва. Для пані Тетяни, це не просто подія - саме тут вона розпочинала перші кроки своєї кар'єри. А нині, у її доробку понад 150 ролей. Однак, першу роль у виставі "Веселий маскарад" добре пам'ятає.

Урочиста подія Рівне нського обласного академічного театру ляльок зібрала повну залу. Гостям презентували коротку історію театру.

Однак, приємною несподіванкою для глядачів стала інсценізація вистави за мотивами поезії Тараса Шевченка.

Представники ляльково театру переконують, - їхній колектив, це дружня сім'я. А кожен вихід на сцену - здобуток.

Виконавиця головної ролі у виставі "Маленька фея" також завітала на урочисту подію. Каже, - хоч і працювала всього рік у театральній трупі, проте залишились теплі та приємні спогади.

Вже 40 років, вистави театру ляльок здобувають прихильність у рівнян. Але на цьому театрали не планують зупинятися. Попереду - безліч сюрпризів.