Багато століть поспіль великі парфумерні маги створювали чарівні аромати, які збуджували пристрасть і привертали погляд всіх оточуючих. Сьогодні, в гонитві за великим прибутком, зустрічають унікальні екземпляри і аромати, пахощі яких змушують всерйоз задуматися над здоровим глуздом його творця.

№ 8 – Аромат пліснявого сиру «Стильтон»

У 2006 році англійські сировари, що спеціалізуються на виробництві найогиднішого за запахом сиру «Стильтон», презентували світу туалетну воду «Eau de Stilton» із запахом свого улюбленого кисломолочного продукту. Виробники запевнять, що запах є м'яким, земляним і барвистим з фруктовими ароматами, який нібито віддає запах блакитнуватої цвілі сиру «Стильтон». Для того, щоб пом'якшити огидний запах сиру було прийнято рішення розбавити його симфонією натуральних ароматів, що включають: деревій, насіння дудника, шавлію і валеріану.

pic

№ 7 – Аромат м’яса

У 2008 році мережа фаст-фуд закладів «Бургер – Кінг» («Burger King») випустила свою лінію парфумів з ароматом смаженого м'яса (можливо бекону). Одеколон «Полум'я» («Flame») продається виключно в США за приблизною ціною 4 долари за флакон - близько 100 грн. Цей незвичайний одеколон протипоказаний вегетаріанцям і рекламується як аромат спокуси з ледве відчутною ноткою смаженого м'яса.

pic

№ 6 – Аромат лобстера

Від геніальних англійських парфумерів компанії «Demeter's Fragrance Library» поєднує в собі запах моря, м'яса лобстера і вершкового масла. Ця туалетна вода користується просто величезним попитом у жителів Китаю.

pic

№ 5 – Аромат зваблювання - Кров, Сперма і Слина

«Секрети зваблювання» («Secretions Magnifique») від французької парфумерної фабрики «Etat Libre d'Orange perfumers» має воістину непередаваний букетом ароматів, з причини того, що до його складу входить кров, слина і сперма. Як запевняє виробник, «Секрет зваблення» - запах тваринної сутності, що дає Вам відчуття зверхності, з яким ви можете забути про свої комплекси.

pic

№ 4 – Аромат ДНК

Це, напевно, найбільш незвичайний і дорогий парфум в світі – ціною від 200 дол. Справа в тому, що до його складу входить запах відомих зірок, який має назву «Мій ДНК» («My DNA»). Парфумери, які готують цю незвичайну туалетну воду, стверджують, що запах ДНК кожної людини унікальний, і має воістину неперевершений букетом ароматів, здатних спокусити будь-яку особу протилежної статі. Можна придбати і пахнути як Мерелін Монро і Майкл Джексон.

pic

№ 3 – Аромат марихуани

«Cannabis Santal Eau de Parfum» володіє пікантним ароматом лісу, пахощі цитрусів переплітаються з теплими нотками шоколаду, ефірного масла і доповнюються з чуттєвим ароматом марихуани. Вартість такого аромату у Франції від 80 дол.

pic

№ 2 – Аромат музикантів групи KISS (які відіграли 3-х годинний концерт)

Навряд чи хтось захоче пахнути потом, тютюном і алкоголем. Але справжні фанати групи «KISS» напевно достойно оцінили можливість, в прямому сенсі цього слова, пропахнути своїми кумирами. Тож спеціально для фанатів групи «KISS» з’явилися ці специфічні парфуми.

pic

№ 1 – Парфуми за ціною яхти!

Унікальність парфумів «МСY 105» не тільки в тому, що вони випущені лише в кількох екземплярах, але й в тому, що кожен бажаючий стати власником подібного флакону, повинен спочатку придбати розкішну яхту, а це під силу зробити небагатьом людям на земній кулі.

Франсіс Куркджян створив ексклюзивний новий аромат – «MCY 105», а купити їх можна виключно після придбання нової яхти «Monte Carlo Yachts-105», яка коштує більше 700 000 євро, і ні як по-іншому. Цей аромат вийшов п’янким, хвилюючим, домашнім – аромат, який повинен супроводжувати власника нової яхти під час дивовижних подорожей: нотки шкіри, дерева, океанської солоної води, індонезійської кориці, бразильських бобів, іспанського ладанника.



pic