Рекрутинговий ресурс GetBetterJob, який відмінно зарекомендував себе в США, вийшов на український ринок. Портал пошуку вакансій Jobua.com функціонує з серпня 2015 року і на даний момент може допомогти знайти роботу у будь-якому місті країни. Актуальні оголошення, тільки перевірена інформація, велика кількість пропозицій робить сервіс одним з потужніших гравців цього сегмента. Віднині всі мешканці Рівного мають доступ до бази даних сучасного міжнародного стартапу.

Безпосередньо на порталі шукати оголошення про вільні робочі місця зручно і легко. Великий вибір категорій по галузях, типу зайнятості і, навіть, посадах, за якими йде пошук потрібної вакансії, дає змогу визначитися з найбільш підходящими пропозиціями серед запропонованих. Одним зі зручних фільтрів, якими оснащений сайт Jobua.com, є сортування за часом появи оголошення. За потребою можна обрати як найсвіжіші публікації, так і ознайомитися з інформацією за певний період (7,10,15 днів) або за весь час.

Добре розроблені і, що важливо, лаконічні і зрозумілі критерії пошуку у необхідному обсязі обирає кожен користувач особисто. Можна застосувати всі уточнення одночасно, тоді результат буде максимально концентрованим, для більш широкого спектру охоплення рекомендовано послабити критерії запиту.

Цікава знахідка щодо географії пошуку втілена у можливості накреслити той радіус місцезнаходження майбутнього місця роботи, який влаштовує. Це може бути як Рівно, так і будь-яке місце на певній відстані від міста.

Послуги з працевлаштування тим, хто шукає роботу надаються безкоштовно. Для оперативного слідкування за вакансіями, що з'являються на сервісі, можна підключити сповіщення на власну електронну адресу. Ця опція дасть змогу знати першим всі пропозиції з працевлаштування у Рівному.

Знайти потрібну вакансію не важко. Серед роботодавців, що розміщують оголошення, є і українські, і закордонні компанії, які мають досить потужній бізнес. У колі пропозицій є запрошення від європейського пивного концерну, національних ритейлерів як ринку FMCG, так і побутової техніки, логістичних і фармацевтичних компаній, великих українських банків та провідних телекомунікаційних провайдерів. Найлегше підібрати роботу в Рівному тим, хто знається на продажах. Вакансії менеджерів посідають перше місце за попитом, на другому — високооплачувані вакансії в IT галузі, далі традиційно йде адміністративний і робітничий персонал.