Дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася сьогодні вранці на перехресті Соборна - Пушкіна, рівняни активно обговорюють у соцмережах.

Нагадаємо, там під колесами тролейбуса загинула 55-річна жінка - працівниця станції переливання крові.

У соцмережі фейсбук очевидці смертельної аварії пишуть, що ще досі не можуть оговтатися від побаченого.

- Там людина не лише загинула. А й залишилася майже без голови. Тролейбус протягнув її по голові кілька метрів. Видовище жахливе! Була свідком того. Ще досі не можу до тями прийти! - пише Олена Собкович.

- Трохи вище я теж була свідком аварії, де водій на червоній мазді втік, моторошно дивитись,коли людина лежить мертва на асфальті, картинка досі перед очима, це як демотиватор мені - 200 раз переконайся,що можна безпечно рухатись,а тим паче не перебігати дорогу в невстановленому місці, - ділиться Лілія Бєлая.



pic

У спільноті "Типове Рівне " у "Вконтакті", очевидиця ДТП Настя Трофімчук, яка саме знаходилася у тролейбусі, розповідає про жахіття, які лишилися в її пам'яті:

- Ваня, я не зрозуміла як це відбулось, я була майже в кінці тролейбуса і було дуже багато людей, тролейбус різко заморозив і таке враження, що від цього ривку хтось впав в середині салону, але потім відкрили двері і побачили довгу смугу від крові і частин мозку, я з паніки забула номер швидкої, але водій сам набирав, я пройшла до початку тролейбусу і побачила великий шматок черепу, і прийшовши далі було видно жінку без голови майже. Більше не хочу про це згадувати, - пише дівчина.



pic

Я була на місці події: це взагалі було жахливо...описати просто не можливо!!! Я була з подругою ( я не дивилася, бо мені стало погано, розказую з її слів) ГОЛОВИ нема, її щесало по асфальту....пальці, руки, ноги повикручувані...нутрощі експерти завалювали назад в неї!! Це дуже страшно ї дуже школа цю жінку.... - пише Наська Петрова.



pic

Варто зазначити, що перехрестя Пушкіна-Соборна є дуже проблемне. І це вже далеко не перший випадок, коли там гинуть люди.

До теми: У Рівному - смертельна ДТП [ФОТО]