Найскладніша ситуація – на західних околицях Донецька. Вчора ввечері знову зафіксували роботи «Градів» бойовиків.

У зоні АТО на Донецькому напрямку вчора було спокійно на Світлодарській дузі. Водночас в околицях Горлівки – Зайцевому, Майорську та Новгородському протягом минулої доби бойовики неодноразово відкривали вогонь у бік позицій сил АТО. Окрім стрілецької зброї та гранатометів, зафіксували 1 епізод використання 82-мм мінометів з боку незаконних збройних формувань – обстріл у Зайцевому з близької відстані тривав 2,5 години.

Про це повідомив речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник під час брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі 17 листопада.

Найскладніша ситуація – на західних околицях Донецька. Вчора ввечері знову зафіксували роботи «Градів» бойовиків, які розташовані в Старомихайлівці, яка прилягає до Петровського району Донецька і знаходиться на лінії розмежування.

Загалом провокативні обстріли українських позицій тривають по всій лінії фронту від Авдіївки до Мар’їнки. У Красногорівці також зафіксували роботу 82-мм міномета та БМП-2 бойовиків

На Маріупольському напрямку вчора бойові дії велися лише в Широкиному в темну пору доби.

На Луганському напрямку вчора було тихо – бойовики перемир’я не порушували. За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військових немає, 3 – отримали поранення.

Джерело - Рівне нська ОДА.