Ранні пташки. Обидва кандидати на посаду міського голови Рівного з'явились на виборчих дільницях відразу після їх відкриття. Чинний міський голова Володимир Хомко проголосував одразу після початку роботи виборчої дільниці, о 8 ранку. Його опонент Дмитро Якимець своє конституційне право реалізував о 9 годині. З якими думками йшли голосувати кандидати на мерське крісло та про що нині жалкують?

О 8 ранку, неспішною ходою до виборчої дільниці, що розташована у 6-тій школі, підходить кандидат на посаду міського голови Рівного та ще чинний мер Володимир Хомко. Говорить - настрій нормальний. Хоч і враження від передвиборної гонитви не найкращі.

Одразу проголосувати Володимиру Хомку не вдається. Кандидат забув в машині паспорт. І допоки чекає на документ розповідає, про що шкодує.

Між тим, о 9 годині на виборчу дільницю у Рівне нській обласній науковій бібліотеці приходить інший кандидат на посаду міського голови Рівного Дмитро Якимець. Вже вдруге із донькою. Члени комісії дозволяють дівчинці вкинути бюлетень до скриньки після волевиявлення батька. Дмитро Якимець розповідає, настрій чудовий, незважаючи на брудну передвиборну кампанію.

Що виправляти та над чим працювати, визнає кандидат, ще теж є.

Між тим обидва кандидати на мерське крісло на цей день мають ще достатньо планів.