Журналістам стало відомо про загибель 4-х військових з 14 Володимир-Волинської механізованої бригади.

Як повідомлялося, вчора у зоні АТО загинуло 5 військових, 4 з них - під Мар’їнкою. Згідно з даними керівництва ЗСУ, військові загинули в бою. Проте військові з передової розказали журналістам іншу версію. Про це повідомляє «Під прицілом» з посиланням на телеканал ТРК Україна.

Відповідний сюжет можна подивитися в записі програмі "События" телеканалу "Україна"за 14 листопада на відео з 11-ої хвилини 33 секунди.

«В штабі АТО повідомили, що військові загинули в бою. Але нам з передової передали, що трагедія сталася на українських позиціях, а саме, боєць повернувся з бою, розстріляв трьох своїх соратників і після цього застрелився сам», - розповідає журналіст телеканалу.

Згідно з інформацією журналістів, трагедія сталася у 14 бригаді. Проте в Генштабі ЗСУ цю версію поки не підтведили, чекають доповіді від слідчих.

«Я, на жаль, не можу підтвердити цю інформацію. Справа в тому, що у нас по зведеннях проходить, що четверо загиблих. Але які обставини, що сталося - я не знаю. Знаю, що там зараз працюють слідчі та прокуратура», - прокоментував речник Генерального штабу ЗСУ Владислав Селезньов.

Нагадаємо, 14 ОМБ в мирний час дислокується на Волині, у місті Володимир-Волинський.