Обов'язкова вечірка в будь-якій компанії - це, звичайно, новорічний корпоратив. Як саме він пройде - вирішувати вам. Це може бути костюмований маскарад, танці на disco party або святкування з офіційним дрес-кодом. Плануючи новорічний корпоратив вам доведеться зіткнутися з вирішенням найрізноманітніших питань. Головне - це враховувати інтереси і переваги колективу. Тому важливі деталі все-таки намагайтеся обговорити з колегами.

Основні моменти, на які слід звернути увагу при підготовці заходу:

1. Місце та час

Оптимальний час для проведення новорічного корпоративу - це друга половина грудня. Це означає, що продумати вечірку, визначитися з точною датою і вибрати ресторан слід заздалегідь. Для пошуків і бронювання відмінного закладу потрібно кілька тижнів, тому, чим раніше ви почнете підготовку - тим більше у вас шансів підібрати найвдаліший варіант. Сміливо починайте планувати на початку листопада.



pic


2. Дрес код і тематика

Обговоріть стилістику заходу на самому початковому етапі організації. Згідно з проведеними опитуваннями, для більшості костюмовані вечірки здаються занадто складними і витратними, адже для створення образу потрібний важкодоступний реквізит. Найкраще підготувати невелику анкету і влаштувати масову розсилку на робочу електронну пошту, це дозволить дізнатися інтереси і переваги ваших колег і спланувати захід найкращим чином. У разі відмови від певної тематики і дрес-коду оптимальним варіантом буде вільний стиль одягу.



pic


3. Бюджет

Традиційно бюджет для новорічного корпоративу виділяє роботодавець. Якщо у вашій компанії інша ситуація, то чітко слід розуміти, яку суму співробітники готові виділити для святкування. У будь-якому випадку - дбайливе ставлення до фінансів не зашкодить. Будьте реалістичні в грошових питаннях і не забувайте, що більшість надмірностей можуть залишитися непоміченими. Гарний настрій і позитивні враження не залежать від шикарних страв і дорогих напоїв.