Колись виключно чоловічий елемент гардеробу - жакет - вже давно став улюбленим одягом жінок. Завдяки своїй популярності та практичності дизайнери та стилісти відійшли від класичних форм цього одягу та пропонують модницям укорочені та подовжені, приталені та вільні жакети. Ще більш різноманітні кольорові гами. З чим же поєднувати жакети різних кольорів та залишатись стильною?

БІЛИЙ ЖАКЕТ. З джинсами і ще раз з джинсами: як синіми, так і блакитними, сірими, рваними, злегка потертими, кльош, бойфрендами... Не відомо чому, але в модних колах тривалий час фігурує думка, що саме білий жакет - ідеальний товариш вашого стилю. Під нього можна одягнути будь-яку темну шифонову блузку, футболку. Взуття та сумки підходять в якому завгодно діапазоні кольорів. До такого жакету і джинсів підійде немало кольорових варіантів. Також білий жакет радимо поєднати з червоним, м'ятним, блакитним або персиковим платтям, в результаті чого Ваш образ стане довершеним та стовідсотково оригінальним.

pic

БЕЖЕВИЙ ЖАКЕТ. Відмінно виглядає на чорному тлі, в якості якого може послужити чорний брючний комбінезон, чорна блузка або чорні звужені брюки, маленьке чорне плаття. Також гарно поєднується з темними відтінками зеленого (у вигляді клітки на брюках або принта на блузці ). У такому образі Ви будете виглядати достатньо вишукано, елегантно та в дечому благородно. Гарне поєднання жакет такого кольору має з джинсами і чорною шкірою (шорти, спідниця-олівець, брюки-скіни). Аксесуари радимо підбирати в коричневій гамі, чорного кольору або пастельних відтінків. Сумка або ремінь в цьому випадку може підійти будь-якого кольору, головне аби такий атрибут був Вам до душі та підкреслював Вашу індивідуальність.

pic

ЖОВТИЙ ЖАКЕТ. Поєднується з блакитним, чорним та білим кольором. Під жакетом може бути блакитна сорочка або біла блузка. Нижче жакета - джинси (різних моделей), звужені чорні брюки або чорна шкіряна спідниця-олівець чи навіть пряма. Яскраві вкраплення у вигляді рожевої сумки, зелених босоніжок, різнокольорових кольє з каменями у цьому випадку будуть сприйматися виключно позитивно.

pic

ЗЕЛЕНИЙ (БІРЮЗОВИЙ) ЖАКЕТ. Прекрасний варіант для жінок, які більшість свого робочого часу проводять в офісі. Разом з тим і під час повсякденних буденних турбот такий жакет стане в пригоді, розбавить сіру одноманітність та зробить її приємнішою. Коричневий джемпер, бежева подовжена блузка, жовтий, чорний, білий топ - чи є у вас що-небудь з цього? Якщо так, то сміло відкидайте усі сумніви подалі та впевнено одягайте їх під зелений жакет. Безпрограшні варіанти низу - чорні брюки та спідниці, блакитні джинси, чорні шорти, можливі навіть і жовті штани. Золоті аксесуари до такого жакету будуть дуже доречними.

pic

ЧЕРВОНИЙ ЖАКЕТ. Створений для білого верху і чорного низу. Летюча шифонова блузка, мережевий або гладенький шовковий топ білого кольору в ансамблі з чорною спідницею–"олівцем", шкіряними шортами або "закільцьованими" брюками – на наш погляд, один з найкращих образів у поєднанні з червоним жакетом. На другому місці у цьому випадку вдало закріпилося сіре трикотажне плаття плюс червоний жакет, на третьому - рожева блузка, червоний жакет та чорні укорочені брюки.

pic

КВІТКОВИЙ ЖАКЕТ. Річ сонячна, тепла, весняно-літня, тому і поєднувати його краще з легкими топами і блузами, сукнями та комбінезонами з шортами. Різноманітність квіткових варіацій не може не вразити, якраз через це і буває вкрай важко підібрати, який жакет і з чим його носити. Саме він може доповнити як повсякденний, так і вечірній образи, якщо принт не надто схожий на сільську галявину.

pic

СІРИЙ ЖАКЕТ. Асоціюється зі строгим діловим виглядом, адже він ідеально вписується в рамки офісного стилю, чорно-сірих штанів і класичних блакитних сорочок. Також його можна одягнути з майкою (білою, сірою, чорною), рваними джинсами, блакитною сукнею зі спідницею-пачкою, шкіряними легінсами і джинсовими шортами. Головне, аби фасон і матеріал вписувалися у вуличний стиль.

pic

ЧОРНИЙ ЖАКЕТ. Найпопулярніший і найбільш поширений. Підійде до будь-яких яскравих брюк, джинсів різних моделей, шкіряних легінсів, спідниць різної довжини від А до Я. Він синхронно поєднається як з трикотажною хуліганською, так і з вечірньою розкішною декорованою сукнею.

pic