За минулу добу на території області зареєстровано 4 дорожньо-транспортні пригоди, в яких 1 особа загинула та 3 особи травмовано. Незаконних заволодінь транспортними засобами скоєно не було.

Березнівське відділення ГУНП

1.Близько 14:20 на автодорозі Моквин – Білка, Березнівського р-ну, водій 1962 р.н., житель с. Моквин, керуючи а/м ВАЗ 21051, з невідомих поки причин допустив наїзд на придорожнє дерево.

Внаслідок ДТП водій а/м ВАЗ 21051, отримав травму та був госпіталізований в травматологічне відділення Березнівської ЦРЛ.

2.Близько 20:40 в с. Прислуч поблизу кафе "Прислучанка", Березнівського р-ну, невідомий водій керуючи невстановленим автомобілем, здійснив наїзд на пішохода 2001 р.н.. проживала в с. Прислучі, Березнівського р-ну.

Невідомий водій невстановленого автомобіля, будучи причетним до дорожньо-транспортної пригоди з місця пригоди зник в невідомому напрямку.

Внаслідок ДТП пішохід від отриманих тілесних ушкоджень померла в кареті швидкої допомоги під час транспортування до Березнівської ЦРЛ.

Проведеними розшуковими заходами автомобіль було розшукано в с. Колодяжне, Березнівського р-ну, встановлено, що наїзд скоїв житель с. Колодяжне, Березнівського р-ну, 1992 р.н., керуючи а/м ВАЗ 21063.

Рівне нський відділ ГУНП

Близько 18:40 на перехресті вул. Грушевського – Пухова в м. Рівне , водій 1981 р.н.. житель м. Рівне , керуючи а/м HYUNDAI ACCENT, з невідомих поки причин здійснив наїзд на пішохода 1993 р.н., жителя с. Хващівка, Хмельницької області.

Внаслідок ДТП пішохід отримав травму та був доставлений в приймальне відділення ЦМЛ м. Рівне , після надання медичної допомоги залишив лікувальний заклад.

Кузнецовський відділ ГУНП Близько 20:40 на перехресті майданів Вараш – Ювілейний в м. Кузнецовську, водій 1979 р.н., житель м. Кузнецовськ, керуючи а/м ВАЗ 21150, з невідомих поки причин здійснив наїзд на неповнолітнього пішохода 2006 р.н., місцевого жителя.

Внаслідок ДТП пішохід отримав травму та був госпіталізований в травматологічне відділення СМСЧ № 3 м. Кузнецовська.

Повідомляє управління превентивної служби ГУНП