В клубному кафе галереї європейського живопису «Євро-Арт»відкривається виставка картин учениці художника Анатолія Іваненка Музики Людмили Романівни під назвою «Феєрія квітів».

Експозиція розміщена у двох залах клубного кафе галереї «Євро-Арт» і складається із 26 полотен художниці, виконаних в техніці олії, різноманітних за жанровою та видовою структурою – сюжетні композиції, пейзажі, натюрморти. Особливо п. Людмила полюбляє малювати квіти, які власноруч і вирощує в своєму саду, тому і назва виставки - «Феєрія квітів» є невипадковою.

pic

Музика Людмила Романівна (1948 р.н.) народилась в сім’ї військового у м. Сторожинець Чернівецької області. Людмила малювати любила з дитинства, та батько військовий забороняв доньці навіть думати про мистецтво та про те, щоб отримати мистецький фах. Художниця закінчила Київський політехнічний інститут. Працювала на Рівне нському заводі газорозрядних приладів.

pic

Доля звела Людмилу Романівну з колишнім директором Рівне нської дитячої художньої школи Мартиненком Анатолієм Івановичем, який давав їй уроки малювання та вчив «спілкуванню з фарбами», а згодом порадив побратима по творчому цеху – Іваненка Анатолія Івановича як художника, близького їй за творчою манерою письма. Саме Анатолій Григорович сприяв становленню Людмили Романівни як художниці.

pic

Розпочавши свій творчий шлях вже в зрілому віці, художниця переконана, що ніколи не пізно починати займатись тим, що тобі близьке, тим, що приносить задоволення, окрилює та змоложує не тільки душу, а й тіло. Сьогодні художниця багато працює над собою, вдосконалює манеру письма та весь свій вільний час приділяє творчості.

Відкриття виставки у четвер, 12 листопада 2015 р. о 12.00 год.

Виставка триватиме по 29 листопада 2015 р.

Вхід до клубного кафе галереї безкоштовний!