Кухня – це місце зустрічі вашої родини. Кожен день починається зі сніданку тут, закінчується вечерею та обміном новин за сьогоднішній день. Тому хочеться, щоб кухня виглядала душевно та красиво. Робити повноцінний ремонт не завжди вистачає часу та коштів. Але оновити кухню можна недорого і досить швидко.

Перевтілення

За допомогою звичайної фарби та пензля ви можете перетворити свою кухню буквально за день. Кардинально перефарбовувати всю кухню немає необхідності, а от якусь ділянку стіни або меблів можна оновити. Прикрасьте стіну за відкритими полицями або над столом. Для прикраси можна використовувати нескладний орнамент або графіку. Меблі, з дерева також можна розфарбувати: оригінальний колір фарби виділить дверцята шафок із загальної картини.

pic

Звільнення

Коли за вікном кухні у вас приємний вигляд, а не глуха стіна або сусідній будинок, зніміть штори, жалюзі, ролети, нехай навіть на час. Перш ніж зважитися на такий крок, потрібно ретельно помити вікна, щоб не отримати протилежний ефект: замість оновленого інтер'єру виставити перед усіма недоглянуте приміщення.

pic

Декор

Черпайте натхнення в природи й користуйтеся її щедрими дарами для прикраси свого будинку. Для оформлення кухні застосовуйте квіти, , прикрашайте стіл сезонними фруктами.

pic

Нестандартне рішення

У пошуку ідей для оновлення кухні дозвольте собі трохи фантазувати, підбирайте неординарні предмети меблів або декору.

pic

Затишне оновлення

Швидко оновить інтер'єр кухні заміна скатертини незвичайного відтінку або орнаменту, купіть нові тарілки. Замість звичайних скляних ємностей для сипучих продуктів поставте затишні керамічні. Не обмежуйтеся посудом: замініть кухонний текстиль, прикрасьте полки веселими фігурками або оригінальними наборами для солі і перцю.

pic

Прикрашайте свою кухню, виходячи з часу і бюджету, але не забувайте приносити нові враження і затишок в своє життя.