Відтепер вони служитимуть у різних військових підрозділах. Перші призовники з Рівненщини вже пішли до війська – в рамках осіннього призову. Про настрій новоспечених солдатів зі збірного пункту у Здовбиці- далі у сюжеті.

Під звуки державного гімна України призовники з Рівне нщини йдуть до армії. Служитимкть вони у різних підрозділах збройних сил. Усі - пройшли соціально-психологічні тести, медичну комісію та професійний відбір. Ці призовники строкової служби в антитерористичній операції участь брати не будуть запевняє обласний військовий комісар Михайло Твердохліб.

Призовники в свою чергу запевняють - служити хочуть, від армії не косили натомість впевнені що кожен справжній патріот в такий важкий для країни час має захищати Батьківщину.

Не приховують хвилювання за своїх дітей батьки призовників. Проте кажуть - розуміють чому потрібно зараз йти на військову службу та впевнені що з їхніми дітьми в армії все буде добре.

Загалом, в області призвати на строкову службу планують близько чотирьохсот молодиків. Ті хто з вищою освітою служитимуть рік, а ті, що мають середню освіту – 18 місяців. Окрім того, жодний призовник не буде відправлений в зону АТО.