У Рівному відбулося вшанування почесного громадянина міста, загиблого героя-артилериста полковника Юрія Цісарука, та відкриття меморіальної дошки в пам'ять про нього.

Перед будівлею, де розміщені службові кабінети управління ракетних військ і артилерії оперативного командування «Захід», зібралися рідні, друзі та співслужбовці полковника Юрія Цісарука. Символічно, захід відбувся у день Ракетних військ і артилерії Збройних Сил України.

Командувач військ ОК «Захід» генерал-майор Ігор Довгань закликав шанувати велику жертву українського народу у боротьбі за територіальну цілісність держави. Також, молитися за душу кожного воїна, який віддав найцінніше – своє життя – у боротьбі з ворогом.

pic

pic

- Про втрати завжди говорити важко і боляче, але коли із життя йдуть рідні та близькі, то говорити важко і боляче вдвічі. Сьогодні, і в управлінні оперативного командування «Захід»з’явилася пам’ятна дошка, яка знову і знову буде нагадувати нам про війну, про загиблих товаришів, про материнське та людське горе, - зазначив командувач військ ОК «Захід».

pic

Генерал-майор Ігор Довгань спільно з сином полковника Юрія Цісарука Віталієм відкрили пам’ятну дошку і хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблого батька, бойового товариша та офіцера. Після цього відбулося її освячення.

В майбутньому на території управління оперативного командування «Захід» буде створено Алею героїв, де в камені увіковічнять прізвища всіх героїв АТО цієї військової частини.

Про це повідомив майор Віктор Шубец з прес-служби оперативного командування «Захід»

pic