Зі збірного пункту Рівненського обласного військового комісаріату до лав Збройних сил та інших військових формувань України відправилися понад 100 призовників.

Зі збірного пункту Рівне нського обласного військового комісаріату до лав Збройних сил та інших військових формувань України відправилися понад 100 призовників.

Військовий комісар Рівне нського обласного військового комісаріату полковник Михайло Твердохліб зазначив, що під час призовної кампанії «Осінь-2015» до військових частин і підрозділів Збройних сил та інших військових формувань України з Рівне нщини буде направлено понад 300 юнаків.

Усі вони пройшли соціально-психологічні тести, медичну комісію та професійний відбір.

Святковий мітинг з нагоди першої відправки відкрив військовий комісар Рівне нського обласного військового комісаріату полковник Михайло Твердохліб.

– В строю стоять кращі сини нашого краю. Переконаний, що зі служби в армії, де ви опануєте військову професію, загартуєте тіло і дух, розпочнеться ваше успішне доросле життя. Сподіваюся, чимало з вас оберуть професію військового, підписавши контракт, – додав полковник Михайло Твердохліб.

У Збройних силах новобранці будуть направлені до навчальних підрозділів. Потім отримають розприділення до військових частин, де займатимуться бойовою підготовкою, нестимуть військову службу в нарядах, обслуговуватимуть озброєння і військову техніку. Участь в антитерористичній операції військовослужбовці строкової служби брати не будуть.

Повідомляє прес-служба Рівне нської обласної ради.