Юні економісти з Луцька перемогли у Всеукраїнському турнірі, що відбувся на Рівненщині.

У Рівному завершився ХI Всеукраїнського учнівського турніру юних економістів. Наша область вже третє приймає його учасників. Цьогоріч позмагатись приїхало 12 команд з різних куточків України. За звання кращого знавця економіки боролись учні випускних класів з Волинської, Івано-Франківської, Харківської, Сумської, Житомирської, Львівської та Рівне нської областей. Учасники турніру під час інтелектуальних поєдинків аналізували актуальні питання економічної теорії, макроекономіки, міжнародної економіки, маркетингу та фінансів. Окрім демонстрації глибоких власних знань та ерудиції, школярі мали можливість удосконалити вміння командної роботи, толерантності під час ведення дискусій, аргументації своїх поглядів щодо нагальних проблем сучасності.

«Ми бачимо зацікавленість з боку дітей до економічних питань, хоча в шкільній програмі цього предмету як обов’язкового немає. Сподіваюсь, що ці знання учні зможуть застосувати в майбутньому практично», - зазначив начальний управління освіти і науки Рівне нської ОДА.

У підсумку, переможцем Всеукраїнського турніру стала команда з Луцька, друге місце посіли дві команди з Харкова, а третє- розділили учасники з Рівне нської, Сумської та Волинської областей.

Повідомляє прес-служба управління освіти і науки Рівне нської ОДА.

pic

pic

pic

pic

pic

pic