Допомогти врятувати життя одномісячному сину благає рівненчанка Марія Лисиця. У маленького Тімура стався крововилив у мозок, він не дихає самостійно, перебуває в комі і знаходиться в реанамаційному відділенні Рівненської обласної дитячої лікарні вже 5 день. Дитина, стан здоров'я якої впродовж місяця не викликав ані в батьків, ані в медиків ніякого занепокоєння, нині знаходиться у вкрай важкому стані.

Маленький Тімур народився вчасно. За декілька годин після появи на світ хлопчика відлучили від мами, адже медики констатували жовтяницю. Дитині перелили кров і згодом виписали додому, - розповідає мама хлопчика Марія Лисиця. І нічого не свідчило про нещастя, яке насувається.

Минулої суботи жінка помітила у дитини гематому на піднебінні, у носі помітила кров, а за деякий час дитина почала плакати. Батьки викликали швидку допомогу, маленького доправили до районної лікарні, а вже звідти до обласної.

Гарантій лікарі не дають, однак продовжують надавати невідкладну допомогу маленькому Тімуру. Говорять, дитячий організм продовжує боротись.

Родина, у якій окрім Тімура ще двоє діток, вже вичерпала свої заощадження. Тому просить усіх небайдужих людей допомогти їх маленькому синочку одужати. Скільки необхідно коштів самі не знають, адже у будь який момент в залежності від стану хлопчика можливо доведеться купувати ще більше медпрепаратів. Допомогти дитині може кожен. Реквізити рахунку та телефон мами Тімура ви зараз бачите на своїх екранах. Катерина Мункачі, Артем Лаговський, Новини Рівного.

Реквізити отримувача РФАТ "Ощадбанк" Код банку - 09333401 МФО банку - 333368 Рахунок - 2924891601 на ім'я Лисиця Марія Святославівна Телефон мами хлопчика: (068) 823 89 49

Картка ПриватБанку: 5168 7555 1394 2975 на ім'я Лисиця Марія Святославівна