На честь свого 30-річчя Театр «Маски-шоу» представить свою нову програму «Маски в кубі»

Концерт у Рівному "Маски у кубі" відбудеться 2 листопада 2015 р. у МПК "Текстильник" о 19.00! Георгій Делієв, Народний артист України, принагідно є й прекрасним художником, що експонувався в галереї "Євро-Арт", і буде знову експонуватись в рамках ювілейного туру театру "Маски-шоу" в 2016 р. Тому раді бачити "Маски" у Рівному та у галереї "Євро-Арт", а також запрошуємо всіх на їх концерт!

Вартість білетів - 100-250 грн. Тел. для довідок - 098 703 37 09.

"Маски" в кубі" - це комедія без слів. У ній дорослі стають дітьми, а все серйозне абсурдом. Тут смішні до нестями сцени змінюються красивими філософськими образами, а потім несподіваними трюками. Безперервне дію, подібно сновидіння, веде глядача від скетчу до скетчу. У спектакль увійшли нові та старі пантоміми і клоунади "Масок".

Як сказав режисер театру "Маски-шоу" народний артист України Георгій Делієв:

- Телебачення 90-х дало "Маскам" можливість втілити найфантастичніші і божевільні ідеї, найбільш карколомні геги, репризи і трюки. Але тільки живий театр здатний повною мірою передати атмосферу і ту невидиму енергію, яку артисти так трепетно передають глядачам. Вистава «Маски» в кубі» увібрала у себе з одного боку наші добре забуті старі репризи і ту веселу безтурботність, яку ми випромінювали в молодості і продовжуємо випромінювати, з іншого боку - наше сьогоднішнє відчуття і осмислення світу. При цьому ми як і раніше залишаємося смішними і нам хочеться обійняти і потріпати по голові кожного глядача...

pic