Побутові неприємні запахи ... Багато неприємних запахів, як правило, виникають через недостатнє провітрювання кімнат. Запах осідає в приміщенні, і з ним дуже важко боротися. Як же позбавиться від неприємних запахів? Ось кілька порад.

1. Відкривайте вікна правильно

Вікно, що складається з двох стулок, потрібно відкривати належним чином. Дві стулки повинні бути відкриті хоча б наполовину. Це забезпечує природну циркуляцію повітря: повітря з кімнати виходить через одну стулку, а повітря з вулиці потрапляє в приміщення через іншу стулку.

2. Зробіть протяг

Відкрийте вікна в різних кімнатах, або два протилежних вікна в одній кімнаті. Повітря буде знову-таки виходити через одне вікно і заходити через інше.

3. Увімкніть кондиціонер

Кондиціонери з HEPA-фільтром дозволяють видалити 99,97% неприємних часток з повітря, тим самим вони заслужено вважаються фантастичними очисниками повітря. Включайте кондиціонер не на повну потужність, не забувайте чистити фільтр і регулярно міняйте його. Відфільтровуючи частки повітря, ви рятуєтеся від деяких молекул з неприємним запахом. Відзначимо, що кондиціонери без HEPA-фільтра теж очищають повітря, але не так ефективно.

4. Правильно розміщуйте вентилятори

Якщо ви вирішили використовувати вентилятор, то важливо робити це правильно. Одна сторона вентилятора витягує неприємний повітря, а друга - заштовхує повітря в кімнату. Тому розташуйте вентилятор таким чином, щоб неприємний запах з кімнати видувався у вікно або убік кондиціонера.

Для того щоб виправити ситуацію, спробуйте здійснювати дані поради протягом 15хв. кожен день.