Народна мудрість каже: "Готуй санчата влітку, а воза взимку". Ось на носі вже жовтень, і до зими лише рукою подати, тому вже пора активно готувати автомобіль до холодів. А в умовах суворих і непередбачуваних зим навіть найкращий автомобіль потребує особливого догляду та сервісу. До того ж стан українських доріг змушує нас бажати кращого. Не загубитись у розмаїтті СТО, шиномонтажів, магазинів запчастин, а також звернутись справді до професіоналів своєї справи допоможе наш ТОП-рейтинг спеціально до Дня автомобіліста.

Дорогі автомобілісти, вітаємо вас із вашим професійним святом, Днем автомобіліста! Бажаємо вам, як то кажуть, ні цвяха ні жезла, поменше «блондинок» за кермом, щоб мотор вас не підводив і бензину завжди було вдосталь. Легкої вам дороги!

RENAMAX

Найвибагливіші автомобілісти будуть задоволені якістю, професіоналізмом і швидкістю виконання робіт, звернувшись до компанії «RENAMAX». «RENAMAX» – це один із лідерів ринку сервісного обслуговування й ремонту вантажного автотранспорту.

Компанія «RENAMAX» представлена чотирма центрами обслуговування на території України, в таких містах, як: Рівне , Умань (середина шляху Київ-Одеса) та Буча (Київська обл.).

Ставши клієнтом компанії «RENAMAX», Вам не потрібно буде більше хвилюватись за якість послуг, адже ваш автомобіль обслуговуватимуть справжні професіонали.

Компанія «RENAMAX» надає такі послуги:
- ТIR-ремонт будь-якої складності;
- сервіс ТАХО, автономок;
- ТО тягачів та напівпричепів;
- ремонт пневмосистем, з відновленням пневмокранів;
- комп'ютерна діагностика та ремонт електрообладнання;
- встановлення систем GPS-моніторингу;
- заміна лобового скла;
- зварювальні і токарні роботи;
- повне відновлення рухомого складу після ДТП (рихтування, фарбування);
- шиномонтаж, продаж шин та колісних дисків нових та б/в;
- продаж ТIR-запчастин нових та б/в (з власної авторозборки);
- тюнінг автотранспорту: карбон, дерево, камуфляж, обшивка VIP-салонів шкірою, переобладнання бусів, установка вікон та панорамних дахів (СТО в Бучі);
- автовикуп (нерозмитнені, биті...), обмін, продаж вантажних автомобілів та н/пр.

До речі, саме зараз спеціально до Дня автомобіліста в «RENAMAX» діє акція:
Отримуйте знижку на послуги шиномонтажу: -100 % при купівлі автошин у «RENAMAX».

Крім того, ви отримаєте знижку на встановлення лобового скла: 5 % знижка на вартість скла у разі встановлення на СТО компанії «RENAMAX».
Акція діє до 31.10.2015.
Звертайтесь до професіоналів компанії «RENAMAX», ви будете задоволені своїм вибором!

Наш сайт: renamax.com.ua

pic

Авторизований автосервіс

Розмаїття моторних і трансмісійних масел, присадок, автохімії та автокосметики – весь цей широкий асортимент продукції LIQUI MOLY ви зможете придбати, завітавши до авторизованого автосервісу "АвтоСвіт". Саме тут ви можете знайти всі необхідні товари, щоб професійно підготувати автомобіль до зими.
"АвтоСвіт" є авторизованим сервіс-центром "LIQUI MOLY", тому тут ще й на додачу до широкого асортименту товарів здійснюють контрольний огляд автомобіля.
Обравши "АвтоСвіт", ви отримаєте перевірку й заміну у разі необхідності:
1) оливи у двигуні;
2) оливи у диференціалах (мостах);
3) оливи у МКПП, АКПП, Варіаторі;
4) рідини гідропідсилювача керма;
5) мастила хрестовин карданів;
6) охолоджувальної рідини;
7) гальмівної рідини;
8) омивача скла.

Також для вашої зручності в "АвтоСвіті" діє готівковий і безготівковий розрахунок.

Ще однією перевагою цього сервіс-центру є наявна накопичувальна система знижок. Кожен покупець після першої покупки отримує особисту пластикову картку з 3%-ою знижкою. З кожною наступною покупкою розмір знижки збільшується.
Також під час очікування у сервіс-центрі ви зможете скористатися вільним доступом до Wi-Fi.

pic

ТОВ "Володар-Авто"

ТОВ "Володар-Авто" – це синонім якості серед автомобілістів. Вам потрібні оригінальні або альтернативні запчастини? Ви шукаєте, де відремонтувати двигун за доступною ціною? Тоді з упевненістю можете звертатись до професіоналів команди "Володар Авто", де ви отримаєте якісний сервіс за помірну ціну.

Підготовка автомобіля до зими є справою відповідальною. Тому не забудьте:
• провести сезонну заміну шин,
• відрегулювати розвал-сходження,
• перевірити освітлення автомобіля та замінити лампи,
• продіагностувати і відремонтувати ходову частину,
• провести заміну мастила та фільтрів,
• провести діагностику двигуна і всіх систем автомобіля на професійному обладнанні BOSCH KTS-540.

ТОВ "Володар-Авто" також пропонує наступні послуги:
• ремонт двигуна,
• промивка інжектора,
• рихтування та відновлення кузова,
• фарбування автомобіля,
• заправка кондиціонера.

Майстри ТОВ «Володар Авто» чекають на вас!

pic

"Top Service Etalon"

Якісно підготувати автомобіль до зими ви також зможете у автосервісі "Top Service Etalon". Ремонт легкових автомобілів і бусів будь-якої складності під силу спеціалістам цього автосервісу. "Top Service Etalon" здійснює:
- якісну заміну мастил
- професійний ремонт підвіски
- ремонт двигунів.

Якщо вашому автомобілю потрібна якісна заміна мастила, то будьте певні, що у цьому автосервісі, воно найвищої якості. Адже "Top Service Etalon" — офіційний представник провідного виробника моторних мастил "MOTUL" у м. Рівне та Рівне нській області.

Крім того, ставши постійним клієнтом цього автосервісу, вам не потрібно буде турбуватись, де знайти потрібні запчастини. Ви зможете придбати або замовити їх уже на місці.

Також величезною перевагою "Top Service Etalon" є можливість надання вам документального підтвердження виконаних ремонтних робіт.

Для постійних клієнтів сервісу діють знижки. Звертайтесь до автосервісу "Top Service Etalon"

pic

Страхування

Крім того, дорогі автомобілісти, варто пам'ятати про захист свого авто. Адже запобігти всім негараздам, або компенсувати увесь завданий збиток вам допоможе страхування власного залізного улюбленця. Секретами вибору страхового полісу для вашого авто поділився один з кращих страхових брокерів Рівного Ковалевський Ігор. Нагадаємо, що страховий брокер, на відміну від страхового агента, працює з багатьма СК і може запропонувати не один, а багато варіантів захисту, попередити про підводні камені кожної СК, і, головне, допомогти при врегулюванні ДТП чи інших заплутаних ситуацій зі СК.

Так, існує 3 основні види автострахування, якими найчастіше користуються наші автомобілісти:

1. Страхування цивільної відповідальності (так звана автоцивілка). Цей вид страхового полісу захищає винуватця аварії від не запланованих витрат.

2. КАСКО – комплексне автострахування (як в народі кажуть, «повне каско»). З КАСКО ваше авто захищене від 4 основних ризиків: ДТП; протиправних дій третіх осіб; стихійних лих; викрадення або повного знищення автомобіля.

3. Зелена карта – це страхування цивільної відповідальності. Простіше кажучи, така автоцивілка діє на території Європи, Росії, Білорусі та захищає наших автомобілістів від великих рахунків в євро, пов'язаних з нанесенням шкоди майну, здоров'ю на території дії зеленої карти.

Пан Ігор рекомендує звернути увагу на такі основні критерії при виборі автоцивілки:

1. Репутацію, величину, фінансовий стан компанії. Надавайте перевагу відомим великим страховим компаніям, переважно європейським, які давно працюють на українському ринку. Адже переважно ми їздимо на надійних європейських автомобілях, тому можемо з упевненістю говорити про надійність великих, відомих європейських страхових компаній.

2. Наявність представництва страхової компанії у нашому місті, адже при відсутності офісу в Рівному, у разі настання страхового випадку ви стикнетесь з багатьма труднощами під час врегулювання всіх питань.

3. Доступну ціну. Парадокс страхового ринку, що велика авторитетна компанія може запропонувати меншу ціну, адже її ресурси це дозволяють. На страховому ринку не діють маркетингові правила: «Чим відоміший бренд, тим дорожчий продукт». Зазвичай усе навпаки.

4. Наявність додаткових бонусних опцій (евакуатор при ДТП, доставка палива, медична підтримка в дорозі, запуск двигуна при розрядженні), які безкоштовно додаються до поліса.

5. Франшизу (під час укладання договору зверніть увагу на наявність франшизи; це сума, яку вам доведеться доплатити при настанні ДТП, вона може бути 0/ 500/1000 грн.).

6. Крім того, оформляючи договір із страховою компанією, обов’язково зверніть увагу, чи буде допущена до керування особа, водійський стаж якої менше 3 років. Якщо вашим авто користується хтось із членів вашої сім’ї (дружина, син, дочка) і досвід кермування не більше 3 років, то обов’язково у вашому полісі в графі «До керування допущені особи з водійським стажем менше 3-років» має бути зазначено «ТАК». Інакше вас чекає відмова в покриті збитку.

Ну і на останок, страховий брокер Ковалевський Ігор наголошує, що навіть найнадійніший поліс від найкращої компанії у невмілих руках перетвориться просто у звичайний папірець.

Тому, дорогі автомобілісти, будьте обізнані в умовах і правилах користування вашого договору страхування, і тоді ви збережете дорогоцінний час, здоров'я, і, звичайно, ваші фінанси!

Бережіть себе! І, як кажуть, хай не знадобиться... поліс!

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Остафова, 3. Тел.: (097) 333-22-73, (050) 50-66-119, (0362) 45-45-88.