Останнім часом фітнес почав завойовувати популярність. Стежити за своєю фігурою, відвідувати фітнес-клуби, освоювати нові фітнес-програми та відточувати майстерність у звичних видах спорту стало нормою для більшості сучасних людей. На сьогоднішній день існує більше 30 видів спортивних занять, які об'єднуються одним словом - фітнес.

Роблячи фітнес частиною свого життя, будьте готові до того, що вам належить пройти певний адаптаційний період. Перш за все, ви повинні дати відповідь на запитання: чого ви хочете від фітнесу? Схуднути? Чи ви розраховуєте перетворити себе в розкішну модель? У будь-якому випадку тренуватися вам доведеться за планом. Це треба знати заздалегідь.

Запам'ятайте, успіх приносять регулярні послідовні тренування! Інакше кажучи, фітнес – це не хобі, яким займаються під настрій. Пропущене тренування – це крок назад.

pic Фізична активність допомагає збереженню ясного розуму до глибокої старості. І навпаки, сидячий спосіб життя - це пряма дорога до передчасної розумової деградації. Люди, які регулярно займаються фізичними вправами, довше живуть і до старості зберігають смак до життя! Саме заняття фітнесом оберігає вашу психіку від популярної хвороби нашого століття - депресії.

Виокремлюють декілька основних складових фітнесу: це сила, витривалість та гнучкість. Всі вони в сумі формують важливі компоненти - хороший настрій і віру в себе.

pic

Поради при виконанні вправ

- Ставте перед собою реальні цілі.

- Вибирайте ті види фітнесу, які цікаві вам.

- Зробіть фізичну активність частиною повсякденного життя.

- Записуйте цілі і досягнення.

Ми вирішили запропонувати вам декілька цікавих фітнес-тренувань:

Варто пам`ятати, що фітнес гармонійно поєднує в собі заняття спортом, досконалість фізичної форми, рівновагу емоційного стану і правильне харчування!