Ідеально, коли у вашому розпорядженні ціла кімната для облаштування робочого кабінету, де ви могли б займатися улюбленою справою: шити, малювати, майструвати або обдзвонювати по телефону потенційних клієнтів вашого невеликого домашнього бізнесу. Але що робити, якщо місця в квартирі занадто мало, щоб облаштувати навіть комфортне робоче місце?

Домашню майстерню або офіс можна облаштувати буквально на декількох метрах і всі необхідні предмети розмістити максимально комфортно і доступно.

ТОП ідеї для організації міні-кабінету в найтіснішій квартирі:

1. Робоче місце на балконі

Можна облаштувати дуже затишний і комфортний робочий кабінет або майстерню прямо на балконі. Зрозуміло, щоб використовувати кабінет і в зимовий час, балкон доведеться утеплити.

pic

2. Робоче місце за шторкою

Якщо відокремити невелику частину кімнати шторками, можна за ними створити прекрасний куточок для шиття або невелику майстерню, не кажучи вже про те, що там може знаходитися столик з офісною технікою. Таке рішення підійде для довгих кімнат, якими зазвичай бувають, так звані, «хрущовські» квартири. Досить буде 1 метра, щоб облаштувати такий затишний робочий куточок.

pic

3. Робоче місце в шафі

Найоригінальнішим і компактним рішенням є розміщення робочого столу з усіма необхідними компонентами в одній із шаф.

pic