Звуження приїжджої частини вулиці Соборної біля драмтеатру ще на півтора метри таки не лишилося непоміченим. Нині ширина дорожнього полотна тільки 6 метрів і попри усі обіцянки даїшників та будівельників, клопоту водіям додалося чимало.

Центр Рівного перетворився на суцільний затор. Громадський транспорт стоїть по півгодини у пробці, а пасажири запізнюються на роботу. А все через те, що проїжджу частину вулиці Соборної звузили ще на півтора метри.

Від сьогодні ширина дороги вулиці Соборної біля драмтеатру становить лише шість метрів. Автомобілі їздять один біля одного, а два тролейбуси ледь можуть розминутися. Частина маршрутних таксі через вузьку проїжджу частину виїжджає на тротуар. Водії нервують. Кажуть, через затори не встигають вчасно виїжджати у наступний рейс.

Не краще й пасажирам громадського транспорту.Запевняють, вранці через пробки запізнились на роботу.

Аби проїжджу частину зробити ширшою, комунальники переставляють світлофор. Тепер він стоятиме ближче до паркану.

Як розповів у телефонній розмові начальник міського управління транспорту та зв'язку Віталій Миронюк, такі незручності у центрі міста є тимчасовими. Після того як перевстановлять світлофор, ширини приїжджої частини у шість метрів цілком вистачить для нормального руху транспорту.