Робота "Люблю музей" відібрана до конкурсної програми Китайського жіночого кінофесттвалю, який відбудеться з 22 по 29 листопада у Пекіні.

Перший в Україні, а може й не тільки, музичний кліп про музей, який став промороликом Рівне нського обласного краєзнавчого музею. Автор слів пісні та продюсер директор цього закладу Олександр Булига, композитор Сергій Зінчук, аранжувальник Ярослав Шевчук, оператор-постановник Дмитро Максимчук, Виконавці пісні та головних ролей - Ніна Ніколаєва та Станіслав Лозовський, який є і режисером-постановником. Співпродюсер та режисер Віктор Булига.

За сприяння директора Рівне нського обласного краєзнавчого музею Олександра Булиги, керівника Центру дослідження і відродження Волині Володимира Дзьобака, директора Державного історико-культурного заповідника м. Дубно Леоніда Кичатого, директора музею історії сільського господарства Волині-скансен Олександра Середюка та жителя с. Березини Радивилівського району Петро Панасюка, а також Ярослава Клименко - та майстерні по виробництву обладунків та елементів побуту Європи 14-16ст - Workshop "ART of STEEL".

Про це повідомив Віктор Булига у Фейсбуці.