Працівники Костопільського РВ УМВС та оперативники карного розшуку обласного управління міліції встановили та затримали особу, причетну до вбивства 51-річної мешканки райцентру.

Під час розшукових заходів правоохоронці з’ясували, що 49–річний співмешканець під час конфлікту, який виник на сімейно-побутовому грунті, руками та ногами наніс жінці численні удари. Побиту співмешканку залишив помирати на підлозі біля ліжка, а сам пішов спати до іншої кімнати. Прокинувшись, збагнув, що накоїв, та вирішив вивезти її подалі від спільного помешкання. Аби приховати вчинений злочин, поклав тіло співмешканки на візок, прикривши мішками, та повіз у напрямку лісу. Втім, втомившись, залишив тіло на березі річки Замчисько.

- Чоловікові повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, - повідомив начальник Костопільського РВ УМВС України в Рівне нській області Степан Рубель. – Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Про це повідомила прес-служба Костопільського РВ УМВС України в Рівне нській області.