На вчорашній сесії Рівнеради, і зокрема останній перед виборами, міські депутати нарешті дослухались до думки мешканців міста. Зокрема, вони проголосували за бюджетний регламент, який підготували учасники ініціативи "Дорожня карта реформ Рівного". Над документом чимало працювали і представники "Громадського контролю".

Серед усіх робочих питань на останній сесії Рівне ради перед виборами депутати проголосували за проект створення бюджетного регламенту, який в рамках ініціативи "Дорожня карта реформ" створювали спеціалісти різних галузей, громадські активісти та політики. Левову частку роботи у написанні цього документу зробив представник "Громадського контролю" Роман Денисюк. І ось, ці напрацювання міські обранці нарешті взяли до уваги.

Однак, Дмитро Якимець сподівається, наступна каденція депутатів буде успішно використовувати ці напрацювання. Адже бюджетного регламенту давно потребувало наше місто.

Крім того, депутати прийняли зміни до статуту Рівного та до регламенту Рівне нської міської ради. Усе це переконаний Дмитро Якимець дасть можливість вже новій раді працювати на благо мешканців міста.