Близько 20 ударів палицею наніс їй у різні частини тіла. Після чого опам’ятався і викликав швидку. Але було вже пізно. Медики констатували лише смерть.

Вбивство сталось у селі Князівна, це Березнівський район. Жінці було 30 років, її співмешканцю 23. Того дня він повернувся додому напідпитку, вирішив продовжити свято. Попрохав у своєї коханої гроші на пиво. Та відмовила. Він розлютився, схопив палицю і став бити жінку у різні частини тіла. Коли та впала і не рухалась, підняв, поклав на ліжко, а палицю викинув у піч. Зателефонував у швидку допомогу. Медики приїхали на виклик і констатували лише смерть селянки. Вона наступила від внутрішніх крововиливів та численних забоїв внутрішніх органів. Медики зрозуміли, що людина померла не своєю смертю, зателефонували у міліцію.

У загиблої жінки залишилось четверо малолітніх дітей. Щоправда вона позбавлена батьківських прав. Їх виховує бабуся. Сімейні чвари у цій оселі виникали часто. Протягом двох спільно прожитих років співмешканці ніде не працювали, зловживали алкоголем, а, підігріті спиртним, пускали в хід кулаки.