Пішли на прийом до лікаря і втратили одяг на чотири тисячі гривень. У дитячій поліклініці Рівного пограбували матусю та її двох дітей.

Викрали з возика три зимові куртки. Жінка підняла на ноги всіх, викликала міліцію та звернулась у адміністрацію закладу. Щоправда винних як завжди немає, керівництво поліклініки киває на халатність матусь, а міліціонери лише збирають свідчення.

Марія з двома малолітніми синами прийшла на прийом до лікаря у дитячу поліклініку, що на вулиці Грушевського. Візок з верхнім одягом залишила у тамбурі закладу. Коли повернулась, зрозуміла що її обікрали.

Марія почала кликати на допомогу, розпитувати у всіх чи не бачили злодіїв.

Продавчиня виправдовується, за прилавком їй нічого не видно. Та й звідки може знати де чиї дитячі речі у візках. Адже за день приходить більше сотні матусь з малюками. Потерпіла звернулась до адміністрації мед закладу. Але там лише розводять руками. Мовляв, за залишені речі відповідальності не несуть.

Матері нарікають, підніматися на поверхи з малечею, яка ще не ходить, та з речами дуже важко. Гардероб не працює. Тому й змушені залишати верхній одяг у візках тамбуру мед закладу.

Минулої доби у даному мед закладі також пограбували дитячий візок. Матір не дорахувалась одягу.

Вчорашня потерпіла у міліцію не зверталась, а от Марія вже оцінила збитки. Чотири тисячі гривень, саме стільки коштують три зимові куртки.

Людям, яких обікрали, залишається сподіватись лише на міліцію. Правоохоронці приїхали на місце події. Щоправда робота їхня клопітка, до пошуків крадіїв ще не дійшли, тільки опитують свідків. Серед підозрюваних може будь хто, адже поруч зупинка громадського транспорту, також нечесними на руку можуть бути і самі матусі, відвідувачки поліклініки.

Всі версії, хочеться вірить, перевіряють правоохоронці. А матусям варто варто не соромитись і нести свої речі у кабінет до лікаря, адже як тепер зрозуміло, ніхто не візьме на себе відповідальність за ваші зниклі речі.