Попри одразу кілька пікетів, і майже сотню активістів у сесійній залі зібрання депутатів минуло вкрай спокійно. Майже сотню питань міські обранці розглянули в робочому режимі за кілька годин і розійшлись, сповнені сподівань повернутись до сесійної зали вже після виборів, в якості депутатів нової каденції.

Попри прогнози - останнє перед виборами засідання Рівне нської міської ради минуло на диво спокійно, без гучних заяв та скандалів. Найбільш болючою проблемою стало визначитись з тим як допомогти людям що постраждали під час нічної шквальної зливи коли впродовж кількох годин над містом випало 75 % місячної норми опадів.

Врешті депутати вирішили віднайти кошти в міському бюджеті аби компенсувати постраждалим їх збитки, відповідний план відшкодувань і інженерних робіт в районі що зазнало підтоплення міська влада вже розробила.

Загалом, проблему підтоплень в обласному центрі міський голова вирішуватиме комплексно. вже цього тижня з залученням широкого кола фахівців відбудеться спеціальна нарада.