Терпець вірвався. До журналістів Першого Місцевого звернулася мешканка однієї з багатоповерхівок, що по вулиці Данила Галицького. Жінка нарікає на погані житлові умови, які стали наслідком бездіяльності комунальників. До затопленого підвалу, протікаючого даху та грибку, що заполоняє квартиру комунальникам, на думку жінки, жодного діла. Так це чи ні зясовували наші журналісти.

Надія Соловйова - жінка, у якої протікає стеля у квартирі . Живе пенсіонерка на останньому поверсі дев"ятиповерхівки по вулиці Данила Галицького 1, і вже кілька років поспіль добивається ремонту покрівлі. Перепробувала безліч варіантів - і в жек зверталась, і до мера ходила, і в суди позивалася. Проте до сих пір усе безрезультатно.

Міський голова Рівного надав відповідь на запит щодо капітального ремонту покрівлі. Проте вона невтішна, адже у 2015 році ремонту покрівлі не передбачається, тому що у казні на це коштів немає, тож дах тектиме і надалі. Проте це не єдині проблеми у цьому будинку, адже вода наступає і згори і знизу. Внаслідок постійно підтопленого підвалу будинок дав тріщину. Саме тому, Надія продовжує воювати з працівниками жеку.

Щоб пересвідчитись у словах жінки йдемо до приймальні ЖКП.

Ми дочекалися Артура Хорхолюка з наради, проте спілкуватися з нами він не захотів. Не на камеру каже, що для розмови з ним по робочим питанням на робочому місці ОБОВ"ЯЗКОВО потрібно попередньо зателефонувати.

Все ж дізнатися, щось про проблемну дев"ятиповерхівку вдалося у головного інженера житлово-комунального господарства "Галицьке" Анатолія Прокопчука. Він каже з проблемою затоплення підвалу знайомий та повідомляє, що там вже провели декілька перевірок.

Що робити далі не знає і Надія, проте жінка впевнена, якщо комунальники продовжуватимуть роботу в тому ж дусі, наступні зустрічі з ними проходитимуть у судах.