За те, що не дала гроші на випивку, 23-річний мешканець села Князівка почав бити 30-річну співмешканку. А коли побачив, що жінка не подає ознак життя, поклав її на ліжко і викликав швидку.

Медики лише констатували смерть потерпілої. Натомість одразу повідомили про подію до міліції, адже на тілі загиблої були численні тілесні ушкодження. Чоловік спочатку розповідав, що бив жінку лише руками. Та вже в розмові з правоохоронцями не сила була мовчати, і він зізнався, що бив «кохану» палицею, яка і поламалась на тілі загиблої.



pic

Судово-медичний експерт встановив, що жінка померла внаслідок гострої крововтрати, масивної внутрішньої кровотечі, закритої тупої травми живота з ушкодженням внутрішніх органів.



pic

Правоохоронці затримали чоловіка та доставили в райвідділ. Там зловмисник розповів, що того дня він на підпитку просив гроші у співмешканки на пиво, натомість жінка відмовила, і це його розлютило. Тоді він почав бити її кулаками та ногами, потім взяв палицю та наніс, як згодом встановив експерт, майже 20 ударів. Після цього побиту жінку поклав на ліжко, а палицю заховав в піч та зателефонував на станцію швидкої допомоги.



pic

— За цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України,- повідомив начальник Березнівського РВ УМВС України в Рівне нській області Олег Середа. — Чоловіка затримали та повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.



pic

У ході досудового розслідування міліціонери з’ясували, що у жінки четверо неповнолітніх дітей, однак її позбавлено батьківських прав. Опіку над ними залишили за бабусею – матір’ю загиблої. Сімейні чвари у цій оселі виникали часто. Протягом двох спільно прожитих років співмешканці ніде не працювали, зловживали алкоголем, а, підігріті спиртним, пускали в хід кулаки.



pic

Про це повідомили у Березнівському РВ УМВС України в Рівне нській області