В обласному центрі спалили автомобіль. Опель Комбо повністю знищений вогнем. Він був припаркований у дворі будинку на вулиці Степана Бандери. Вночі спалахнув. Власником фургону є активіст «Дорожнього контролю». Вже не вперше його автомобіль нищать невідомі. У чоловіка навіть є підозра хто це. Версії потерпілого, далі у сюжеті.

Опель Комбо був припаркований біля п’ятиповерхівки на вулиці Степана Бандери. О третій ночі всіх мешканців будинку розбудив спалах, а за кілька секунд вони побачили вогонь.

Опель горів як смолоскип, за лічені хвилини перетворився на згарище. Власником автомобіля є мешканець цього будинку. Йому 25 років. У чоловіка на балконі встановлена камера відео спостереження. Вона зафіксувала як хтось з кущів кинув у фургон запальну суміш і він спалахнув.

Сергій є активістом громадської організації «Дорожній контроль». Розповідає, нещодавно йому вже різали колеса у автомобілі, а кілька днів тому по телефону хтось став відверто погрожувати, змушував залишити місто. У міліції свою причетність до злочину заперечують. Кажуть, це все припущення потерпілого. Але за фактом умисного пошкодження чужого майна відкрили кримінальне провадження.

Санкція статті передбачає від 3 до 15 років за гратами. Сергій Зейналов планує звертатись у прокуратуру бо певен, що до злочину причетні міліціонери.

Нагадаємо, першого жовтня у Рівному спалили автомобіль батальону Айдар. Нісан був припаркований на стоянці вулиці Струтинської. Чи пов’язані злочини між собою поки інформації немає, але винних у двох випадках ще не знайшли.