Двоє непрацюючих чоловік скоїли майже двадцять крадіжок у Рівному, області та на Волині. Проникали у будівельні вагончики, новобудови і забирали інструменти, матеріали і все що було цінного. П’ять місяців знадобилось міліціонерам аби затримати кримінальний дует.

Двоє рівнян для крадіжок обирали відлюдні місця: новобудови та будівельні вагончики у селах Бармаки, Великий Житин, Біла Криниця та Велика Омеляна. Тож «товар» був відповідним – електроінструменти, бетонозмішувачі, подовжувачі, зварювальні апарати та навіть цемент. Проживали у Рівному, знімали квартиру.

Викрадені речі злочинці продавали, за ці гроші жили. . Зловмисники проникали до приміщень лише через двері, шляхом віджиму або пошкодження замка. Востаннє чоловіки обікрали будівельний вагончик у селі Біла Криниця. Дрібні інструменти забрали із собою, а бетономішалку заховали у кущах.

Перевірити, чи є вона на місці, вирушили на таксі наступного дня. Але поїздка виявилася марною, бо по дорозі додому, на одній із вулиць Рівного, співробітники карного розшуку вже чекали крадіїв.

Чоловікам 33 та 39 років. Вже неодноразово судимі за майнові злочини. Тепер знову загрожує до шести років у в’язниці.