Дуже часто цікаві інтерєрні рішення для вашого будинку лежать у нас буквально під ногами. Але ми не звертаємо на них уваги, тому що нам здається, що вони вже віджили своє. Застосувавши трохи фантазії, можна дати нове життя старим речам і зробити ваш будинок унікальним.

1. Фоторамка

Якщо раптом ви вирішили поміняти вікна в будинку - збережіть пару старих віконних рам. З них можна зробити дуже цікаві фоторамки. А в Америці, до речі, на старих вікнах художники малюють картини.

pic

2. Незвичайна ключниця

Використовуйте старі ключі як тримач багатьох дрібниць. Просто загніть їх і прибийте до дощечці. Симпатично і економічно.

pic

3. ТВ-бар

Для цієї мети підійде старий радянський апарат. Дістаньте з нього кінескоп (його можна сміливо викидати) і залиште тільки саму коробку. Її можна використовувати і в оригінальному вигляді, а можна додатково покрити лаком. Всередину повісьте плоску лампу, і ваш бар готовий. Зверху можна поставити келихи і аксесуари для коктейлів.

pic

4. Підспітчник

З металевої лійки, яка, напевно, валяється на горищі бабусиного сільського будиночка, можна зробити прекрасний підсвічник. Стильно, романтично і дуже вінтажно.

pic

5. «Ванно-диван»

Стара ванна, в яку ви вже не наважитеся набрати воду, може перетвориться на чудовий диван. Пам'ятаєте, подібний був у квартирі Холлі Голайтлі (Одрі Хепберн) у фільмі «Сніданок у Тіффані»? Над цією ідеєю доведеться трохи помарудитися, але воно того варте.

pic