У Рівному стартує 16-й Чемпіонат "Бізнес-ліги"ОГО" з міні-футболу. Цьогоріч за перемогу боротимуться 8 команд. Фаворити та новачки готові до гострих емоцій та запеклої боротьби.

Видавничий дім "ОГО" продовжує сприяти розвитку спорту у Рівному. Традиційно восени проводиться Чемпіонат "Бізнес-ліги"ОГО" з міні-футболу у якому беруть участь найкращі аматорські команди міста. Відтак, менш як за тиждень відбудеться турнір, за перемогу якого боротимуться 8 команд. Серед них відомі фаворити так і новачки. Організатори запевняють - цьогоріч турнір буде не менш цікавим та гострим.

Дебютанти переконані - участь у чемпіонаті дасть змогу отримати не тільки досвід, а й скласти конкуренцію відомим командам турніру. Натомість фаворити очікують цікавої та запеклої гри.

Відтак, 2 жовтня,у приміщенні видавничого дому "ОГО" організатори турніру провели жеребкування. Визначено день гри команд. Незмінною залишилась схема проведення змагань. Однак розширено список легіонерів. Голова Рівне нської міської федерації футболу Валерій Гладков каже,- турнір набуває обертів, відтак подальша перспектива розвитку міні-футболу зростає.

Турнір триватиме з 10 по 31 жовтя, щосуботи та неділі. Місце проведення - Технікум технології та дизайну Національного університету водного господарства. Тож кожен охочий може завітати на матчі та насолодитись грою.