Постійна комісія обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків погодила внесення змін до переліку об’єктів, видатки на які у 2015 році будуть проводитися за рахунок коштів бюджету розвитку обласного бюджету.

Рішенням від 11 вересня 2015 року №1559 «Про внесення змін до обласного бюджету на 2015 рік» депутати обласної ради передбачили нерозподілений резерв бюджету розвитку і доручили здійснити його розподіл облдержадміністрації за погодженням з бюджетною комісією обласної ради.

Так, відповідно до сьогоднішнього рішення постійної комісії, 211,5 тис. грн. буде спрямовано на реконструкцію системи водопостачання с. Синів Гощанського району, 300 тис. грн. – на будівництво котельні з встановленням твердопаливного котла Вовковиївської ЗОШ І-ІІІ ст. Демидівського району. 300 тис. грн. підуть на реконструкцію комунального закладу «Радивилівська дитяча школа мистецтв», а 660 тис. грн. – на реконструкцію покрівлі Дубенського районного будинку культури.

За 1 мільйон 86 тисяч гривень буде побудовано котельню для комунального закладу «Урвенський психоневрологічний інтернат» (Здолбунівський район), за 478 тисяч гривень – зроблено капітальний ремонт будівель дитячих садків у селах Іваннє та Берег Дубенського району. Жителі сіл Золоте та Ясинець Дубровицького району за кошти обласного бюджету реконструюють вуличне освітлення. 780 тис. грн. буде спрямовано на технічне переоснащення котельні комунального закладу «Корецька обласна лікарня відновного лікування», 400 тис. грн. – на капітальний ремонт приміщення Дюксинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Костопільського району. За кошти обласного бюджету розвитку відремонтують вулицю Першотравнева в селі Олександрія Рівне нського району, дорогу Вежиця-Рокитне-Борове в Рокитнівському районі, вулицю Дорошенка в смт Млинів.

Про це повідомили на сайті Рівне нської обласної ради.