На сьогоднішній день в Україні є безліч місць, куди можна поїхати відпочити і в той же час насолодитися красою природи. Для багатьох людей немає нічого кращого, ніж відпочинок в горах. У Карпати щорічно відправляються десятки тисяч туристів, причому не тільки з України. Далеко не для всіх обходиться відпочинок в Карпатах восени дешево. Однак якщо грамотно організувати поїздку, то вартість її буде дійсно невисокою.

Відпочинок в Карпатах в осінній та зимовий період

Основні складові вартості будь-якої поїздки - це проїзд та проживання. Що стосується, проїзду, то Карпати мають досить розвинену дорожню інфраструктуру і практично з усіх регіонів України та зарубіжжя туди регулярно ходять поїзди та автобуси. При цьому очевидно, що подорож на автомобілі буде комфортніше, але обійдеться значно дорожче. Вибір, як кажуть, лише за вами. Для тих, у кого матеріальне питання стоїть найгостріше, існують безліч сайтів, на яких можна знайти попутників і дістатися до місця призначення зовсім недорого.

Друге питання стосується житла. Про житло можна подбати завчасно оскільки наплив відпочиваючих в будь-який час року дуже великий. Благо Інтернет дарує нам можливість стежити за наявністю вільних і бронювати житло on-line. Безліч варіантів вигідного житла в Карпатах ви можете знайти, наприклад, на цьому порталі.



pic

Одним з найбільш відвідуваних і в той же час недорогих місць в Карпатах є селище Ворохта, яке розташоване в Івано-Франківській області. Красу ці місць неможливо передати словами. У будь-який час року тут ви завжди зможете насолодитися красою місцевих озер, гірських річок і лісів. Багато туристів воліють приїжджати у Ворохту на відпочинок в осінній період. У цей час ви зможете не тільки чудово відпочити, але й позбирати гриби та ягоди, які ви зможете знайти в тутешніх лісах.

Де зупинитися у Ворохті



pic

Ворохта запропонує вам житло на будь-який смак. Однак, повторюючись уточнимо, що про місце проживання подбати слід заздалегідь. Великий вибір готелів різної цінової категорії можна знайти і забронювати на такому сайті. Тим більше, що в більшості випадків, якщо ви будете бронювати номер заздалегідь, то можете отримати невелику знижку.

Що подивитися в Ворохті

Незважаючи на те, що селище Ворохта має зовсім невеликі розміри, тут кожен відпочивальник для себе зможе знайти цікаві місця, які просто захоплюють дух. У першу чергу багато туристів хочуть подивитися знаменитий старовинний австрійський міст, який був побудований більше 700 років тому. Він відмінно зберігся і до нашого часу.

Озеро Несамовите - ще одне місця, яке збирає цілі натовпи туристів. Розташоване воно в горах, всього в 20 хвилин ходьби від селища. Ті, кому хоче урізноманітнити свій похід до озера, можуть зробити це на конях. Таку послугу надають багато місцевих жителів.

Також ви можете помилуватися краса гірської річки Прут, яка протікає в цьому селі. Кришталево чиста вода, швидка течія, невеликі водоспади - це те, що стисло дає характеристику цій річці.

У селищі також є місця, де можна смачно перекусити і відпочити після пішої прогулянки.

Відпочинок у Ворохті восени або в будь який інший час року вам точно запам'ятається надовго.