Дивіться у випуску:

Стартовий лист Кубку МАСЕС у Рівному заповнюється новими іменами;

«КЛУБ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ РІВНЕНСЬКОГО СПІДВЕЮ» надіслав заявку щодо внесення в календарний план Міністерства молоді та спорту України та Федерації мотоциклетного спорту України всеукраїнських та міжнародних змагань зі спідвею, які проходитимуть у 2016-у році у Рівному.

Рівняни Станіслав Мельничук та Віктор Трофимов стартували в «Золотому Шоломі Голландії»;

Гран-Прі: Тай Вуффінден за крок від другого титулу Чемпіона Світу зі спідвею; Польська Екстраліга: Унія (Лєшно) здобула 14-те золото в історії. Нікі Педерсен коронований вперше;

1 Польська Ліга: Локомотив з Даугавпілсу став першим іноземним клубом, що пробився до найсильнішої ліги світу;

2 Польська Ліга: Вибжеже (Гданськ) підвищилося в класі, перемігши Полонію (Пілу) в фіналі.


Новий випуск програми Авто-Мото-Ревю rivne1

11 жовтня європейський спідвей повертається до Рівного. Вперше за останні три роки на рівненському мототреці стартуватимуть змагання під егідою ФІМ-Європа, - заключний етап КУБКУ МАСЕС. У міжнародному турнірі візьмуть участь гонщики з Польщі, Чехії, Словаччини, Болгарії, Румунії та України. Нашу державу представлятимуть актуальний володар титулу червоноградець Андрій Кобрин, а також рівняни Станіслав Мельничук та Віктор Трофимов. Честь Болгарії захищатимуть Мілен Манєв та Хрісто Хрістов. До Рівного завітають молоді чехи Йожеф Новак та Мартін Мейтскі з Пардубіц. Польщу представлятимуть одразу три спортсмени. Бажання стартувати виявив гонщик 1-й польської ліги у цьому сезоні Павел Месьонц. Організатори турніру ведуть переговори щодо участі у змаганнях дуету спідвеїстів з Данії.

29 вересня Громадська організація «КЛУБ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ РІВНЕНСЬКОГО СПІДВЕЮ» надіслала заявку щодо внесення в календарний план Міністерства молоді та спорту України та Федерації мотоциклетного спорту України всеукраїнських та міжнародних змагань зі спідвею, які проходитимуть у 2016-у році у Рівному. Попередньо у новому спідвейному сезоні заплановано провести 4 турніри (особисті, командні та парні) за участю українських та зарубіжних гонщиків. Також ведуться переговори щодо проведення у Рівному двох тест-матчів з відомими європейськими клубами, а також матчів-відповідей на стадіонах суперників.