У Березнівському районі на Рівненщині розпочалося мандрівне таборування під назвою «Поліський рейд». Воно відбуватиметься упродовж двох днів у формі краєзнавчої подорожі Надслучанською Швейцарією.

Так, понад 30 вихованців підліткових клубів та молодіжних організацій з Рівне нщини мандруватимуть у форматі сплаву річкою Случ. Відтак, вони вдосконалять своє вміння вправлятися в греблі на спортивних катамаранах та розважаться під час вечірніх посиденьок біля ватри.

Також молодь познайомиться із історією свого краю. Для цього подорожуючі відвідають слов’янські городища, музей Тараса Бульби-Боровця в селі Бистричі, козацькі поховання, руїни Губківського замку, цікаві природничі об’єкти.

Така краєзнавча подорож є частиною проекту «Осіння ватра», що реалізується обласною молодіжною організацією «Фонд молодіжних ініціатив «Крила». Наступна частина проекту – це організація молодіжної таборової зустрічі-квесту «Осіння ватра», що відбудеться 16-17 жовтня.

Нагадаємо, що молодіжна організація «Фонд молодіжних ініціатив «Крила стала однією із переможців обласного Конкурсу громадських ініціатив та отримала кошти на реалізацію свого проекту із обласної скарбниці.

Про це повідомили на сайті Рівне нської ОДА.